Lördagsnöje...
Mitt lördagsnöje består av att byta vatten i fyra akvarium, men vet i sjutton om jag tycker det är sååååå kul egentligen ... snarare ett måste ju. Brukar sällan bli alla fyra, men ändå... planen är att byta i samtliga.
Om inte... diskusarna haft extra kul i fredags kväll !


Börja bli allvar i diskoteket, tror jag...
Monny-Penny och Elvis har den sista veckan mutat in ett eget område. Nåde den som försöker ta sig in i "deras" hörna säger jag bara... Tyvärr har de förståss valt det hörnet där hela gänget brukar hålla till på natten, likaså står de där när jag är och rotar i akvariumet.
Resultatet blir att de har fullt upp med att mota bort Ulla-Bella, Zlatan och Lilla Blå (systersonen tyckte att Lilla Blå oxå borde ha ett kändisnamn och föreslog "den där golfaren" ! Har dock inte klurat ut om det är en Tiger eller Elin än, så tills vidare är det bara Lilla Blå).

Elvis skiftar färg som en kameleon, ena sekunden syns de vertikala linjerna, nästa inte... samtidigt som fenorna fått en mörkare bård.


Rom...
I fredags kväll lekte de... och satte rommen högt upp - bara 7-8cm under ytan - på silikonen i det bakre hörnet och omöjliggjorde alla försök till vattenbyte. Kul, men ännu roligare hade varit om jag haft fri sikt dit in... nu kan jag bara skymta orang-gula romkorn mellan föräldrarna då och då .
Ulla-Bella och Lilla Blå har numer inga planer på att försöka simma in i hörnet, men inga ilskna utfall i världen tycks skrämma Zlatan. Hon står också därinne... konstigt nog slåss de inte (de båda damerna har ju slagits så fenorna rykt innan, men inte nu)... Frågan är dock om det är jättelyckat ...

[ATTACH]34202[/ATTACH]
"Elvis & Monny-Penny utanför det hörn de valt som deras"


Hursom helst, nu börjar det bli olidligt spännande... rommen är fortfarande kvar efter nästan två dygn .

Ha en trevlig kväll...
Tack o Hej från Lilla Damen