Jodå, de är på G nu... julkorten!
Eller rättare sagt, tillverkningen av dessa ångerst framkallande små julpyssel som vänskapskretsen förväntar sig ska dyka upp i deras brevlådor lagom till jul!

[ATTACH]2622[/ATTACH]
"-Va... är den svarta kartongen slut? Nåja, det går lika bra med grön!"

De skulle bara veta vilket bryderi deras förväntningar ställer till med i hjärnkontor... jag letar lämpliga ideer överallt. Enda förutsättningen är att det ska få plats i ett "vanlig" C6 kuvert.


Triangeldrama...
Inte vet jag vad Ni tänker på när hör det order, men förmodligen är det inte julpyssel iallafall .

Årets modell är fritt skapat efter ett gardintyg som hänger i skylten i en av stans tygaffärer, och skulle väl närmast kunna beskrivas som ett triangeldrama.


"-Oj, är nog dags att skilja agnarna från vetet!"

Tanken var att göra själva tomten av tre olikfärgade trianglar, införskaffa små guldiga stickers som det står "God Jul" på, och en påse med små "riktiga" ögon... som pricken över i:et.


Halvblind...
Ser ju inte så bra på nära håll med glasögonen längre, så de åkte av... vilket gjorde att det tog ett tag innan jag upptäckte att det hade börjat snöa ute. Slängde mig på datorn och DMI Radar... begriper inte danska, men halva skåne var olyckbådande täckt av slud.

SLUD? Vet inte vad det är, men låter otrevligt...
Måste sticka och köpa de där förbenade ögonen på studs... för bilen rullar fortfarande runt i sommarmunderingen! Inte för att jag vill det, utan för att däckbytet inte gick enligt planen igår.


Däckbyte med förhinder...
Glad i hågen utrustade jag mig i går eftermiddag med en muta i form av en burk ischoklad och styrde kosan till "morbror bildoktor". Problemet var bara att det redan stod en bil upphissad i verkstaden... som saknade batteri och samtliga hjul, och den lilla domkraften var inte samarbetsvillig. Så det blidde av förklarliga skäl inget däckbyte...


"Löpande band..."


Stickers och ögon på påse...
Nå, dubbdäck eller ej... skall det bli några "julkort" måste jag ut.



Tror Ni jag hittade några ögon i påse? Givetvis inte (och en film som jag såg slutet på för ett tag sedan fladdra förbi... där en kvinna samlade riktiga ögon i en burk. Nej nej, Lilla Damen... tänk inte ens tanken )!

Tror Ni det fanns några stickers som det stod "God Jul" på? Så klart inte (därimot fanns det liknande som det stod "Välkommen" på) !

Blev till att inprovosera... hålslagaren tömdes på hål (nä, vad kallar man prickarna i hålslagaren för egentligen? ), som med en pennas hjälp fick bli ögon. Vid närmare titt på prickarna, så fanns där färdiga näsor oxå ... hade jag inte tänkt ha, men varför inte?

[ATTACH]34154[/ATTACH]
"Nu är det bara resten kvar ..."


Så jag kan med rent samvete säga: Ja, julkorten är på G ...
Bifogade filer