... som började med "Hej var håller du hus??.....det va länge sedan jag såg dej på bloggen?!?

Ja, det kan man ju undra... men här är jag (bättre sent än aldrig sägs det... men det kan diskuteras )! Nu... "Live"! Direkt från min gata i stan!


Goddagens...
Höst... den vår den late kallar höst!
Vet ej vem som kommit på de kloka orden, men så är det... hösten är på G, varesig man vill det eller ej!

[ATTACH]2417[/ATTACH]

Bokarna börjar redan skifta färg längs med vägen - uppe i skogen är de dock fortfarande gröna, så lite sommar är det förhoppningsvis kvar - kanske beror det inte bara på att det snart är höst, kanhända är det sommarens torka som gjort att de ändrar färg redan nu (tycker det är tidigt ).


Klicka på bilden för större version

Namn: IMG_0447.JPG
Visningar: 1
Storlek: 131,8 KB
ID: 2092669
"Kärt barn har många namn... Nästan överblommade "rävarumpor" eller rallarros... en växt med många namn! Tror den heter Mjölkört "på riktigt"



Klicka på bilden för större version

Namn: Mal.jpg
Visningar: 1
Storlek: 80,7 KB
ID: 2175238
"Denna växt vet jag inget namn på alls ... men fin är den med ljusblå "prästkrage blommor", och den remonterar nu. Skulle jag kunna tänka mig att stjäla lite frö av och sätta i trädgården "


Skogsrunda bjöd även på lite djur... tre hundar (med lika många ägare på släptåg ), ett rådjur med ett väldigt litet kid, åtminstonne om man jämnför med den hind med kid som brukar hälsa på i min trädgård. Tyvärr hann jag inte med med kameran (jodå, jag försökte... med det var bara träd och buskar som fastnade på bilden )...

Klicka på bilden för större version

Namn: Guldfiskskål.jpg
Visningar: 2
Storlek: 20,9 KB
ID: 2092670
"Kopparödlan låg dock snällt stilla... (kul att se en hel, för en gång skull)."



Rapport från "Diskoteket"...
Diskoteket och dessa invånare mår bra. Blivit lugnare där sedan rödturkosarna Zlatan och Elvis gjorde entre.


[ATTACH]33980[/ATTACH]


... men helt lugnt är det inte .
Monny Penny, som är boss just nu... hackar på Ulla-Bella, och det tog inte ett dygn förrän Zlatan fattat galoppen och stod 15 cm bakom de stridande och skakade på kropp och fenor på liknande sätt, för att sedan testa på Elvis (som hitentills varit en lugnare fisk)... ack ja, sicka stridstuppar jag har .


Tack och Hej...
från min gata i stan !

(Och tänk att Isinbajeva rev ut sig direkt i VM... hade man satsat en hundring på det resultatet hade man varit en rik dam i dag )
Bifogade filer