Jag säger bara D-A-T-O-R-E-R... finns det något som kan göra en så förbannad som dessa sabla dumburkar. De begär en massa uppdateringar av användaren... och när man går med på det, slutar de fungera! Är det fair play det, tycker ni?

Det som skulle uppdateras idag var Explorer 8... säkert bra, om det hade lyckats. Det gjode det förståss inte, resultatet blev att jag inte kom ut på nätet.
Vad händer då? Jo, jag blir arg... först på mig för att jag förstört datorn, och sedan på datorn för att jag inte begriper... och så på mig igen för att jag är så totalblåst att jag inte vet hur jag ska göra för att det ska fungera igen.
Är det klokt att en låda med mojänger bestämmer över mig? Nä, men så illa är det ...


Vad göra?
Tja, visserligen fungerade fortfarande "skrivmaskinen" i den, och allt sparat verkade finnas kvar... men nätet är ju halva nöjet, minst.

Jag spanade ut genom köksfönstret med jämna mellanrum, i hopp om att grannen son kunde tänkas dyka upp... men icke, så jag gick ut i garaget, backade ut bilen och började rensa den på gamla kvitton och milksheik burkar i stället. När jag ändå var i farten snurrade jag upp 7000meter (nåja, men lång var den) kabel som legat som ett ormbo på golvet, på sin vindan igen.

Dök det upp någon datakunnig räddare i nöden? Så klart... NOT! Blev till att försöka lösa problemet, vilket det nu var... själv!
Gjorde om uppdateringen både två och tre gånger till, men med samma resultat... "nätet" var och förblev borta. Det var väl själva fan om en dum dator skulle vara smartare än jag!


Återställningspunkt finns det något som heter...
... och de blev efter sju sorger och åtta bedrövelser min räddning... och jag fixade det utan någon hjälp utifrån. 1 - 0, till mig ...
Nu kommer jag ut på nätet, som ni märker... men symbolen för uppdateringar lyser igen. Törs inte röra den nu, räcker med datastrul idag...


Metropolen väster ut...
drog jag glad i hågen - av att besegrat datorn! - iväg till sedan. Såg ju på Zoo Pet igår att en affär där skulle få hem 170 diskusar, och så var det... Inte lätt att välja bara två av alla dessa i olika färger dessutom... men det blev två rödturkosar som fick följa med till Diskoteket.

[ATTACH]33924[/ATTACH]
"Små var de, om man jämnför med Ulla-Bella och Monny Penny."

Hoppas nu bara inte att de har svininfluensa, eller något annat elände... för jag släppte som synes ihop dem.

Godnatt... och trevlig helg!