... och jag med!

Har ingen fungerande våg, men det behövs inte heller... kläderna talar sitt tydliga språk. Att jag får slita som ett djur för att BHn ska gå runt kroppen behöver iockförsig nödvändigtvis INTE betyda att jag lagt på mig några kilo för mycket (ELLER HUR ?) under sommaren.
Nej, det kan lika gärna bero på att jag blivit svagare i armarna, att synen inte räcker för att knäppa hakarna UTAN att leta med fingrarna efter dem (hum... hakarna, alltså )... faktum är att det kanske inte är mig det är "fel" på, utan tvättmaskinen! Så är det förståss... tvättmaskinen har fått spel (hur förklarar man annas det rosa sollinnet jag hittade där för ett tag sedan, jag hade ju bara vita )!

Svältdiet ...
Började med att jag slutade äta bröd och godsaker, och käkade bananer och gurkor i stället... för att investera i ett Nutrilett paket.

Efter tre dagar med mjölig chokladsörja började jag känna mig väldigt MAGER... men spegelbilden höll konstigt nog inte med .
Huvudvärken kom som ett brev på posten, och då är det inte kul att behöva köra och köpa kattmat (förövrigt behöver några medlemmar i Brödraskapet oxå banta, men de blir så gnälliga och besvärliga om det är tomt i skålarna efter klockan fem!) i ett varuhus fullt med allehanda godsaker.

[ATTACH]2348[/ATTACH]
"- Banta? Är det oss du syftar på, kärring!"

Hur det gick? Tja, beror väl på hur man ser det... men jag åt både pastasallad och kebab igår !
Enda possitiva med "frosseriet" var väl att huvudvärken försvann...


Graffitti... i akvarierummet
Det är bara att konstatera... någon graffitti målare blir jag aldrig! Jag är för liten, helt enkelt. Mina kassa axlar ser effektivt till att jag inte når högre än näsan räcker. Lägg sedan till att jag varken får, eller vågar (längre!)... kliva på pallar och stolar med mina plåtleder, så kan ni tänker er själv. Det blir problem!

... men problem är som bekant till för att lösas ...
...på något sätt! Ett sätt är att jag gör schabloner på hur jag vill ha det (Extra jobb! Jo, men det får jag ta). Sedan skickas vänner, bekantar och släktingar upp för att måla...
Klicka på bilden för större version

Namn: 125lwalstad1.jpg
Visningar: 3
Storlek: 116,6 KB
ID: 2092623
"... systersonen får göra en insats..."


Klicka på bilden för större version

Namn: 125lwalstad2.jpg
Visningar: 2
Storlek: 127,0 KB
ID: 2092624

Ny schablon är tillverkad (skri, nu är kartongen slut, och jag får vänta på att grannens katter tömmer nästa kattmatskartong ), och ligger på köksbänken och väntar på nästa person som kan tänka sig att göra en insats med penseln (Jag bistår med glada tillrop och Nutril... förlåt, kaffe!).


Sååååå... nu har bloggen fått lite näring, och svältdöden har flyttats fram igen! Ha det bra till nästa gång vi hörs...


[ATTACH]33917[/ATTACH]
"-Vi behöver INTE banta!"


PS: Nytt från Diskoteket...
Striden går vidare... Ulla-Bella "The boss" blir elakare för varje dag som går, och hackar på och jagar Monny Penny så fort h*n kommer åt. Kan det vara mindervärdeskomplex tro (för Monny Penny har blivit ca en centimeter större än Ulla-Bella) ?
Klicka på bilden för större version

Namn: 125lwalstad3.jpg
Visningar: 3
Storlek: 100,2 KB
ID: 2092621
"Ulla-Bella och Monny Penny"
Bifogade filer