Det är precis vad jag känner nu... eller åtminstonne nästan, tror jag .

Borde städa...
Godkväll... fast det har jag egentligen inte tid med... å inte har jag tid att skriva heller, fast alternativet är att städa och det BORDE jag göra, fast det är jag för stirrig för. Städar jag nu, lär jag inte hitta något jag måste ha i morgonbittida... för då vet jag inte var jag gjort av det . Så är det bara...

Gå i fängelse utan att passera GÅ...
Jepp, det är mycket som ska ske, och DET innan måndag.
* "Nya" gardiner ska upp och gamla ner (tvärtom menar jag förståss). Det är fixat tack vare moster och Brödraskapet! Klart!
[ATTACH]2091[/ATTACH]
"Lugn, matte... vi fixa skrynklorna !"

* Altanen städas på gamla krukor och diverse äckiga visitkort från både mina och andras katter. Mattan därute damsugas och vändas... Pust ! Klart!

* Blommor till lådor och krukor ska inhandlas. Ej Klart!

* Tonfisk, majonäs, gräddfil, langångsbröd, ägg, ost, citronkrydda, pålägg typ "hästkött", + dekoration = smörgåstårta. Ej Klart!

* Något drickbart som passar till nämda smörgåstårta. Tips mottages tacksamt (tex vin)...
Ej Klart!

* Putsning av akvarierutor, både in- och utvändigt... Nästan Klart!

* Beställa en tårta. Ej Klart!

* Ta kompledigt på måndag pga. födelsedag. Klart!
Tre minuter senare ringde kanslisten upp igen; Du kommer att få ett presentkort på 700-800kronor från arbetsgivaren. Var vill Du ha det ?
Ok, det var ju oxå en fråga att ta ställning till, tidigt på måndagen... Guldsmedsaffär? Nä, vad räcker 700-800 kronor till där? Det lär ju sluta med att jag få lägga till pengar som jag inte har! Föreslår Kristianstads Zoologiska istället, men kanslisten tvekar... kanske för att det är "utomsockens", eller?

* Ringt återbud till ett läkarbesök på onsdag (fick inte godkänt på cellprovet... därimot blev "elefantöronen" (jepp, det är så "de" ser ut fastklämda i en mammografiapparat) - eller om det är vingarna som hamnat på sne (glorior kan ju hamna på sne, så varför inte vingarna ?) godkända utan anmärkning. Klart! (Smart? Förmodligen inte... men vad gör man när bilen djävlas och tiden inte räcker till !)

* Bilen, ja! Den är på verkstad igen... Hade den där förra veckan också, men utan att felet hittades. En orange lampa med en motor på tändes stup i minuten. Den larmade om för hög batterispänning, men alla mätvärden var ok, så de återställde den bara. Körde väl ca en mil, sen var det klippt igen och raka vägen till verkstan. Nu syntes felet så fort de startade bilen, genom att strålkastarna nästan blixtrade vit ljus... fel på generatorn blev diagnosen. Ej Klart!

* Trädgården och gräsmattorna behöver också fixas. Utlejt till systersonen... Ej Klart!
Klicka på bilden för större version

Namn: 16Liter_7439.jpg
Visningar: 3
Storlek: 25,9 KB
ID: 2092403
"Långskånken" är klar att använda...

Klicka på bilden för större version

Namn: PICT0001.jpg
Visningar: 1
Storlek: 81,3 KB
ID: 2092404
Liksom vattenslangen...

Undrar vad jag glömt ...
Säkert massor, men jag tänker inte så klokt just nu, känns det som. Tänk om man skulle skita i allihop och fly fältet istället! Packa korgen och dra till ett mysigt ställe bara...

Klicka på bilden för större version

Namn: Akysis.jpg
Visningar: 1
Storlek: 14,7 KB
ID: 2092405

[ATTACH]33685[/ATTACH]
"Här ser det mysigt ut"

Nej, tack och hej... lär inte somna, men måste! Måste sova!


"Jag kan sova... jag är INTE pigg!"
Bifogade filer