... är det att släpa hem och skittungt - i dubbelbemärkelse! - är det att släpa bort . Allt är ioförsig relativt, men jag tror det finns fler än jag som tycker samma sak... och vad snackar kärringen om nu då? Jo, kattsand förståss.

11kg väger lådorna jag brukar köpa och jag har precis kånkat in fyra stycken... mao har jag lyft 44kg idag (inte samtidigt förståss, utan det blev fyra vändor tur och retur garaget-badrummet, men iallafall...).


Godeftermiddag... och dessutom SNÖAR det (fast det hade väl inte en norrlänningen kallat det, men...) marken är faktiskt mer eller mindre vit nu. Att den bara är mer eller mindre vit beror på att det blåser ute... och metrologen som lovade att vi skulle få se februari sol idag !


??? Och vad ska jag skiva nu ???
Inte en aning! Få se nu... har jag gjort något mer kul idag?
Sorterat papper (läs: Räkningar) och satt in i pärmen .
Kul? Nä... pest, men måste göras ibland, om inte annart så för att bli av med irriterande högar, som jag har en förmåga att samla på mig. Lyssnade och tittade på TV samtidigt, så jag vet att Kalla och Södergren vann SM i skejt... skajt, skit , hur stavas det... äsch, skit samma! Skit, igen??? taskigt ordförråd har jag tydligen oxå (men jag svär inte på jobbet, iallafall )...

På akvarie sidan har jag också gjort något (skit)tråkigt. Jag har asat ut täckglasen - ett i taget - i köket, och avkalkat dem med kaffebryggarmedel, skrapat dem med rakblad, sköljt noga i vasken och drängt diskbänken när jag ändå höll på, dessutom som pricken över det berömda i:et, lämnat blöta spår på golvet, så nu får jag väl fram med skurhinken också (vilken låååång mening jag fick till där)...

Passade även på att byta plats på ramperna, vilket gav en hel del bryderier när det gällde att koppla in dem igen eftersom sladdarna inte passade riktigt. Blir till att tillverka en ny liten förlängningsladd på 50cm för att det ska bli snyggt, men det gör jag en annan dag (hade ingen "hon"kontakt hemma)...

En sak är dock possitiv när det gäller akvariumen. Det verkar som lyset faktiskt räcker till i AquaStar burken och att det nog går att få växter att trivas där (stoppade även fem lerkulor i grusen).

Klicka på bilden för större version

Namn: 026.JPG
Visningar: 1
Storlek: 209,7 KB
ID: 2340885

En annan possitiv sak är att den nya Golden Nuggeten blivit mer aktiv och gnager runt på rötterna (för de första dagarna hängde han mest stilla på bakrutan)...

Nog säkrast jag avslutar nu, för Smockan och Karamell har barkaderat sig framför mig. Så länge de ligger där är det ganska ganska lugnt (får bara parera en hjälpande tass ibland), men de har stängt av datorn för mig mer än en gång... sitter man "bara" och tittar är det lagom irriterande, men sitter man och skriver kan man hålla sig för skratt... inte kul att börja om.
[ATTACH]33274[/ATTACH]
"- Och HUR länge ska vi ligga här med tomma fat?"

Adjö (och det där med kattsandens väg från bilen till badrummet var inte helt sant... två av lådorna har inte kommit längre än till hallen )!