Jag lovade i ett svagt ögonblick att sköta bloggen bättre... så det är lika bra upp till bevis direkt "-Gå ut hårt och sen öka...", som idrottare bruka säga !

Goddagens på årets första dag...
1 januari 2009 (jepp, nu är det bara att lära sig skriva 2009 på räkningarna, och allt annart som ska dateras förståss... brukar ta ett tag ).

Tolvslaget var ovanligt lungt, om det sen beror på världsekonomin eller debatten på ZooPet låter jag vara osagt... eller om det helt enkelt var för att många "provsköt" hela kvällen och halva dan innan...
Hursom helst, efter de mer eller mindre obligatoriska nödblossen såg jag något jag aldrig sett förut (ljug! Vi gjorde stora ögon redan den 23 december, men trodde det var en engångsföretelse), nämligen mängder med Thailänska ljuslyktor komma som ett pärlband mellan raketerna. Har inte en aning om vad dessa "alternativa raketer" heter "på riktigt", men jag hoppas ni förstår vad jag menar... fint och mycket stämningsfullt säger jag bara .

Innebandy...
Vaknade idag av ett himla väsen i köket. Det var bredsladd och rivstarter på laminaten så det stod härliga till.
Bröderna hade hittat en krona och tog tillfället iakt att spela lite innebandy... (glöm alla kattleksaker, ge dem en krona och ett laminatgolv istället vet jag ...).

Årets första vattenbyte!
... och när jag ändå var klarvaken, satte jag igång att byta vatten i akvariumen , fastän det väl inte är det mest optimal att göra en nyårsdag.
Upptäckte att två av "kepsmalarna" såg konstiga ut i ansiktet (Garra sp.).
När jag köpte dem var de utrustade med något som såg ut som en kepsskärm i pannan. Denna keps har nu vuxit ut till en lång näsa som är längre än huvudet... och nu såg näsorna på två av dem såriga ut. Av med glasögonen, näsan (min!) mot rutan för närmre inspektion... VA? Wath... stirrar in i ett en HAJKÄFT... eller en gäddmun eller jag vet inte vad. Malarna har en halowen mask i pannan!
Synd att jag inte har en bra kamera, för denna låtsasmun hade gjort sig på bild... kunde skrämt slag på vem som helst!

Hungrig...
...kom just på att jag inte ätit ännu idag, bara piller. Känns som det är dags att ändra på det... snart! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på (mycket enklare att utfodra Bröderna. De äter allt, om man bortser från burkar med gele...)...
Adjö, kylskåpet kallar...


"-Gå ut hårt och sen öka..."
Tro inte de orden passar mig så bra, åtminstonne inte slutet.

Bandymatchen? Den slutade med att kronan vann!
Kronan åkte in under hörnskåpet och där ligger den nu i säkert förvar, trots att hela gänget låg på mage och försökte fiska fram den...

Klicka på bilden för större version

Namn: 001.JPG
Visningar: 1
Storlek: 183,3 KB
ID: 2340779

... fast "-Hallå grabbar! Någon som är sugen på fotboll? Här står ju en hel skål med gröna bollar."