... ny månad och en halv evighet sedan jag författade något i bloggväg!
Var tar tiden vägen undrade jag för en tid sedan? Egentligen borde jag använda samma rubrik igen, men hur kul är det, o förövrigt kan jag meddela att jag inte hittat svaret på frågan än...

Goddagen, förresten ...

... men jag hittade en annan sak när jag röjde inför födelsedagen.
En förlagd sak som jag tillochmed förträngt att jag hade, nämligen ett gammalt presentkort med 261 riksdaler kvar att utnyttja . Undrar just hur många outnyttjade dylika värdehandlingar som ligger bortglömda i byrålådorna och sjunker i värde i takt med inflationen?

I helgen är det Rockfestival i grannskapet, så jag vet var jag INTE skall vara iallafall... nämligen på E22 förbi Norje. Har definitivt inte tid att zickzack mellan svartklädda hårdrockare, bilar och annat löst folk.
Nu skulle man ju kunna tro att jag inte gillar musiken eller har fördommar eller något liknande mot hårdrockare, men så är det inte... tycker bara det är alldeles för mycket folk på för liten yta (spindelfobi har jag... men har jag gått och fått torgskräck oxå på gamla dar, eller ?)

En vecka kvar - drygt - till sommarlov, och jag håller som bäst på att fundera över "rockarden" (har inget med musik att göra) i akvarierummet. Brukar tömma de båda 310 liters burkarna helt vartannat år och nu är det varannat år om man säger så...
Ett sjöslag som tar en dryg vecka i vanliga fall, men nu vill jag dessutom möblera om och ställa karen i vinkel istället för eftervarandra som nu (då blir det en vägg på drygt 2 meter ledig och där skulle man kunna ha ett... ).
Inte nog med det, borde nog silikona om de gamla karen oxå... men blotta tanken på det gör mig TRÖTT. Har aldrig gjort något sådant, men jag antar att det är hög tid... för akvariumen är 15-20 år gamla, och jag skall erkänna att jag börjar bli lite rädd för dem .
Lämna iväg dem till ett glasmästeri eller göra själv, det är frågan... skulle tro att jag sover godare OM ett proffs utför operationen (fast det lär väl kosta skjortan)!
Hur jag än gör, så lär det bli till att ränna runt i kvarteret och låna alla tänkbara baljor och spannar... ack ja, det lär bli en extra rörig och uppställd sommar .

Slänger en blick på klockan och konstatera att det är dags att avsluta och köra till jobbet ...

Adjöken (presentkortet var i en blomsteraffär och tro´t om ni vill... men jag lyckades handla för prick 261 kronor, två papperskassar inräknade ...).