Var väl inte precis planerat att dagen skulle börja med en gåta, men så blev det... fantasin och kreaktiviteten tog kommandot över tangentbordet skulle man kunna säga !
Nej, det skulle handla om opålitligt väder, hårda vindar och konsekvensen av dem... dvs flygande föremål .

Flygande föremål kan ju vara allt från fåglar - fast de har jag redan avhandlat! - till UFO:n och VÄXTHUS!

Japp! Det står växthus...
... och inte vilket som helst, utan mitt lilla plasttält .
Plötsligt låg det i framåtstupa sidläg . Hyllorna huller om buller, upp o nervända krukor utan innehåll, krossade krukor, mosade och massakerade växter... och som grädde på moset; Blöt jord överallt...

Sänder ett panik sms till Väninnan om eländet... inget svar.
Räddade plasten i en grannträdgård, hoppas ingen såg mig... såg förmodligen ut som ett åskmolm - åtminstone kände jag mig som ett sådant - när jag kom släpande på eländet på gatan .
Bärgade krukor och växter efter bästa förmåga och in med dem till mössen i garaget... f*n ta dem om de ringbarkar dem. Reser metallstommen igen... och får sms från Väninnan; Har satt upp växthuset fått hjärnblödning... HJÄRNBLÖDNING ??? VAD menar hon? På riktigt, eller?

Nej, det var inte på riktigt, men va f*n... sånt skämtar man väl inte om , helst inte sedan hon hade en mini propp för ett par år sedan.

Nåväl... plasten är på plats igen (borde kanske bjuda på en taklagsfest ), och stenplattor är lagda på de nedersta stagen. Flyger det iväg nu så får man väl ringa P3, så de går ut med en varning i etern... så ingen får en stenplatta i skallen eller tror att de just beskådat ett UFO!

Haha ... inser plötsligt att jag började morgonens blogg med V och att jag även kan avskuta den med V.
Då handlade det om fåglar... men V kan även handla om UFO;n!

Adjöken (tittade lite för mycket på V på 80-talet, visst käkade de möss?)