... jag bara undrar?
Har akut brist på det just nu har jag upptäckt. Behöver mer... kan man köpa det i någon affär tro, eller rent av på nätet, kanske ?
Oj, har inte ens tid att säga Goddagens längre...

... veckan har varit hemsk och till stora delar SÖMNLÖS . Ska aldrig, aldrig, aldrig någonsin... NÅGONSIN... låta mig övertalas att vara kassör i en förening igen! Kommer inte att gå på något smicker "-Det är inte svårt, det fixar du!"
Jag fixade det inte ... fick inte ihop Kassan med bokföringen på senaste mötet. Hade en brist i kassan på 128 kronor som jag inte kunde förklara . 128 kronor är ju ingen konkurs summa precis... men det framkallade otrevliga kommentarer och blickar från vissa i styrelsen "- Du har inte LÅNAT ur kassan?". Nej, var mitt svar. "-Du har inte VÄXLAT i kassan då, det är lätt att göra... och sedan lagt i fel?" Nej! Har jag inte gjort heller ...
Det lät de sig nöja med, men jag såg ju deras ansiktuttryck... de trodde mig inte .
Klarvaken och sov inget följande natt, klev upp halvfyra... bara för att försöka minnas var de 128 kronorna tagit vägen. Nada... kunde inte minnas vem som jag betalt ut dem till.

Tisdag = Stora Plockepinn dagen !

Plockepinn 1; Kära Syster, Svåger och vidhängade syskonbarn anlände för att demontera två meter ruttet plank och tre meter lika ruttet staket ! Jisse, det ruttna planket bjöd på oväntat bra motstånd, så de fick verkligen slita i värmen ...

Plockepinn 2; Medan de stora grabbarna, dvs Svågern och 17-årige systersonen svor över planket , tog Kära Syster itu med paketet som innehöll "Växthuset".
Lådan innehöll massor med metallstänger i olika längde... alla märkta med bokstäver och siffror. Jättekul att plocka med och sortera i högar för en 8-årig kille, medan Kära Syster med stundtals bister min försökte få A att passa med B ... Det tog ett tag inan det började likna ett litet hus, men systersonen flyttade in så fort stommen var klar. Lådan blev en säng och skyddsplasten lakan...

Jag då? Vad gjorde jag? Inte mycket... bidrog nog mest med förskräckta utrop, typ Akta tulpanerna! Och bjöd på Ramlösa ... för kaffe ville de inte ha.

Onsdag: Skulle en vända till apoteket, bla...
Jag brukar aldrig köra hem imellan, utan jag kör direkt från jobbet till vad det nu är jag ska till... utan att passera Gå (läs, bostaden)!
Några kvällar inan hade "Hänt i veckan (billös granne)" lite spydigt kläck ur sig att NI (jag och Väninnan) bara kör utan att säga till ... i samma andetag som hon meddelar att hon måste till apoteket.
Med detta i färskt minne så körde jag hem för att hämta henne... men hon "som aldrig kommer någonstans" var inte hemma.
Efter apoteket körde jag och köpte en ny kabel, två bamse växter till växthuset (tänk om jag verkligen HAR nallat i kassan ... men så glömsk är jag väl inte? Men TÄNK OM jag är det och inte minns det heller)... endast en ängel och en pelargon har överlevt vintern, tyvärr inte Mårbackan (jo, det finns nya att köpa, men just den här hade jag fått av en jobbarkompis som inte lever längre) och inan dagen var slut var gräsmattan på framsidan klippt .

Torsdag = Ledig dag: Klipptes gräset på baksidan och gjorde ett vattenbyte - eller rättare sagt, fyllde på avdunstat vatten - hos grodynglen i dammen.
Borde nog göra vattenbyte i akvariumen oxå... och jag vet inte om de där malarna jag köpte härom veckan lever längre, har inte sett till dem på flera dagar... fast om jag fick TID att riva ut lite växter så kanske jag hittar dem, det är tom. svårt att hitta en 18-20cm Segelfena .
Fredag. FREDAG... nu igen ?
Revisorn i föreningen är en Pärla ! Hon har löst problemet med de saknade 128 kronorna. Summan i kassan stämmer (Ha! Vad var det jag sa... jag har varken lånat eller växlat pengar i den förbenade kassan.)... det berodde på dubbelbokföring.
Upprymd av det gav jag mig i kast med att rensa ut akvarieväxter... och se på f*n, ser båda malarna SAMTIDIGT för en kort sekund .
Hela lördagen lades i trädgården, rensa ogräs, samla ihop små rester av planket ochsåvidare... den skull avslutas med Sverige-Ryssland på TV hade jag tänkt, men så blev det inte, det bidde SOLFROSSA !
Adjöken (tack vare det har stora delar av dagen tillbringats inomhus... fastän jag varken vill eller har tid).