... men jag kom i allafall ihåg att det var SUGPROPPAR jag skulle ha (för de jag har har tappat sugen!)... och hade faktiskt sådana med mig hem oxå !

Goddagens, förresten!
Sugproppar, sådna små oanseliga saker, men ack så viktiga... om man inte vill ha pumprör och doppvärmare hängande på trekvart, och termometrar som seglar runt där det passar dem själv bäst. Tänk om någon kunde uppfinna en evighetsmodell, eller är det bara jag som tycker att de blir stela och omöljliga att få fast alldeles för fort ?

Vad hade jag mer med mig hem då ? Jo, ett jättestort trästycke (mangrove) a´200 kronor. "Sågrakt" på ena långsida (ca 40cm långt, eller högt... om man så vill) och ena kortsida... och kan stå av egen kraft på kortsidan. Ett riktig fynd !
Ska ha det på gavlen i ena akvariumet... kommer att bli fint, inbillar jag mig.

Och så hade jag en påse fisk med mig hem... tio kilfläcksrasbora - å hur många gånger jag än räknar dom, så får jag det till fjorton !
De ska bo i sumphålan hos Purpurhuvudsbarberna och Prakt Botiorna, om allt går bra.
Min fd.akvarieaffär tyckte att Botio var ena rediga yngelmördare, och tyckte att jag hade haft tur... när jag berätta att det faktiskt blir en ny liten barb då och då. Läser man här på ZooPet så går meningarna isär när det gäller om Prakt Botian är en fredlig fisk eller ej... jag påstår att den är fredlig (åtminstone mina, annars hade jag aldrig släppt i SMÅ Kilfläcksrasboror till dem!)!

Adjöken (gissa om jag kommer att räkna fiskar morron, middag, kväll !)...