.... för att citera Macken gänget.

Goddags! Börjar så smått återhämta mig från blå plastkuvert chocken ...
Med ivriga fingrar slet jag sönder plasten, kunde inte få av den fort nog... få se nu, hur mycket skulle jag få tillbaka? Tror inte mina ögon ... vad i hel " ... "sju fula ord".
Hur i helsefyr hänger detta ihop? Jag ska betala nästan nio tusen kronor ... det måste, måste, måste väl vara fel, eller???
Studerar resten av pappret... inkomst av kapital 27000 spänn, men jag har väl inget kapital längre ?
Jag hade ett Mixfond konto, men det länsade jag i höstas när jag bytte ut en antik oljepanna. Å lång in i hjärnvindlingarna börjar det gå upp ett liljeholmens , sådna konto är skattefria ända till man tar ut pengarna, visst var det väl så?
300krX12månaderX15år = gitter inte räkna ut vad det blir, men någon har räknat ut att jag gjort en nätt liten vinst på 27000 kronor. Rubbet gick till en luft-vatten pump (å det har inget med akvarium att göra, även om man kan tro det på namnet)...
Adjö ny dator, adjö ny kamera och ett jätte ADJÖ till större akvarium (åtminstone under den närmsta framtiden ).

På akvariefronten är det annars lugnt, växterna kommer förhoppningsvis att överleva min framfart med saxen... ja, en del verkar t.o.m ha klarat masakern helskinnade . Tror nästan att Golden Nuggeten lever , jag TYCKTE åtminstonne att jag såg en gul skugga mellan stenen o roten där "han" brukar hålla till...

På kattfronten är det oxå lugnt, Bröderna Bus o Sabotage håller igång som vanligt...

Adjöken (luft o vattenpumpen var det, Gerd!)...