Goddagens...
... skulle nog inte klara ett dopingtest just nu, om man säger så ...
Många piller har det blivit, men jag har gjort massor... så jag har gjort mig förtjänt av lite norsk champamge till efterrätt!

Ovän med datorn blev jag också... såg att Tv 4 Guld började sända Tillbaka till Eden i går kväll - den serien såg jag på video på 80-talet o det konstiga var att Väninnan påminde mig om det häromdagen. Juva 80-tal! - och tänkte därför komplitera TV kanalerna med TV 4 Guld, men det sket sig, så fort jag ens närmade mig Telias sida så hängde sig datorn .
Ingen nostalgitripp där inte ...

Fiskarna har äntligen fått lite nytt vatten, vågade bara byta en decimeter ungefär... vill ju inte få någon algchock.

Började med 310:an med alldeles för mycket växter.
Tog bort 10 säkert 70cm långa Vallisneria och ett stort fång Limnophila för att flytta till 310:an utan växter, samtidigt som jag försökte hålla koll på LilleMannen (äldste medlemmen i Bröderna Bus o Sabotage) som höll till bakom ljusrampen (det är en sån där finurlig ramp som man ställer på bakkant. En gång hoppade LilleMannen upp på den... katten skrek, jag skrek... jag vet inte vem som vråla högst när ramper välte! Jag stod där med händerna i öronhöjd, vattnet rinnande längs armarna o bara glodde på eländet... o rampen, ja den låg där den skulle på akvariumet, upponer!).
Skrapa rutor, i med vatten... Klart!

310:an utan växter har en enklare ramp med bara två rör, så den får man lov att lyfta bort helt för att bara komma åt täckglasen...
Väck med vatten, i med växter... det gick som tåget ända till LilleMannen missbedömde sin förmåga att balansera på mittstaget och dratt i...
Han flög säkert två meter upp o bort från akvariumet, halka omkull på golvet... innan han som en blöt blixt tog till vänster o försvann ur mitt synfält. "Suck", säkert in i köket på laminaten...
Men det var inte nog med det... Smockan, yngste medlemmen i nämda gäng, som måste hoppa från blombordet för att ha en chans att komma upp överhuvudtaget... kom plötsligt farande.
Stackarn, han trodde han skulle landa på en varm skön lysramp!

På det hela taget har dagen varit bra. Nytt vatten hos fiskarna o nybadade katter, vad mer kan man begära !
Adjöken (men som sagt, något dopingprov skulle jag nog inte klara, fast å andra sidan gör det inget... har inga planer på någon idrottskarriär)!