Goddagens...
... det blev fula ord!

Jag bangade ur och vågade inte trycka på "Skicka nu" . Längre till höger fanns nämligen en knapp där ordet "spara" fanns med, och det lät tryggare på något vis... så jag tryckte där först, men i efterhand tror jag inte det var någon lysande val.

På tal om val, föresten... en gång ställde jag upp som chaffis till Kompisen, som ringde sent en kvällen. Snäll som man är så körde jag till angiven adress... o då visade det sig att det inte var Kompisen som behövde skjuts , utan en för mig okänd och lindrigt nykter förmåga som skulle transporteras hem! Protest, men vad hjälpte det... jag var ju redan så att säga på plats.
Killen stuvades in i min bil och färden gick mot en för mig okänd gata i ett grann samhälle. Inga problem, den lindrigt nyktre i baksätet lovade att dirigera... det var bara det att så snart han hamnade i bilen gick han från lindrigt nykter till nästan däckad på två röda minuter! Det tog ett tag innan jag fattade det... det var först när jag frågade om jag skulle ta höger eller vänster vid ett vägskäl och fick svaret: "-Rakt fram !".
Rakt fram fanns ingen väg, bara åker...för det var ett T-kors jag stod i.

Näe, nu står det "Fel på sidan" igen... jag är för gammal för datorer (eller om det är Han som är för gammal för mig)!
Adjöken (å nu tycker jag på "Skicka nu")...