Goddagens...
... undrar vad det ska bli av det här, jag som inte ens skrev dagbok med någon större ordning som yngre , ska nu göra det på DATOR!

Dator + jag = dålig ekvation!
Han (datorn allså) verkar vara allergisk mot mig... eller om det kanske är jag som inte tål honom, vet inte.
Hur som helst, så gör han sällan som jag vill, o det hjälper inte att banka på honom eller att säga fula ord. Jag kan många ord som ej är lämpliga varesig för tryck eller små öron, men de används enbart hemma o inte på jobbet...
En gång råkade jag säga "-Ska se om jag är vän med datorn!" till en arbetskamrat, och fick en väldigt konstig blick tillbaka .
"-Datorer ska man inte vara vän med, dom ska man vara boss över." Jaha BOSS, det är ju lätt att säga...
Nej, nu tänker jag inte skriva mer, för längst mer på sida finns just nu en liten varnings triangel "Fel på sidan" står det. Typiskt !!!

I stället ska jag plocka upp och sätta tillbaka (för vilken gång i ordningen vet jag inte) sakerna i hörnskåpet i köket.
Yngste medlemmen i Bröderna Bus och Sabotag har nämligen fått för sig att att nämnda ställe ska vara tomt (å så säger man att katter inte välter ner saker)! Skulle vilja ha ett LITET, LITER hörnakvarium där, men så SMÅ verkar inte finnas...

Adjöen... nu återstår bara att trycka på "Skicka nu". Två saker kan hända, som jag ser det... det ena innehåller fula ord.