Nu har kattfarmen börjat minimerats en aning här hemma... Två av kattbebisarna har flyttat hemifrån och ytterligare en har hittat nytt hem, lilla Amanda som var så dålig sist jag skrev. Hon har repat sig betydligt men behöver lägga på sig 200 gram till innan hon är mogen för ett nytt hem. Hon är så go den lilla katten så det gör ont i en att hon skall flytta. Som tur är så flyttar hon inte så långt dock så jag har promenadavstånd till hennes nya hem .

Alison flyttade till Värmland idag

och Arissa flyttade till Gråbo i onsdags.

Nu är det egentligen bara Asterix som inte hittat nytt hem än... Vilken skillnad det är när de bara är tre!! Mycket lugnare och jag behöver bara rätta till mattorna fem gånger om dagen istället för femtio...

Jag har fortfarande hysteriskt mycket att avsluta på mitt "gamla" arbete som tar slut den 11/6. Jag har blivit vansinnigt orättvist behandlad på en mängd olika sätt.
Jag har fått en inofficiell ursäkt av min chef men den räknar jag inte. På toppen av allt har jag jobbat så mycket så jag försummat min familj. Till vilken nytta då frågar jag mig? Livskvalitet vaddå?? Tänk jag trodde kommunikationen funkade bättre i en liten kommun än i en större men ärtan, pärtan... I en liten kommun känner alla verkligen alla och snacket går vill jag lova. Jaja... Otack är världens lön men synden straffar sig själv... What comes around osv... Int ä ja bitter int... Nä, det är jag faktiskt inte, jag känner mig så glad att jag klarade mig helskinnad ur helvetet med äran i behåll!! Jag fick nytt jobb med lägre befattning men högre lön!!

Dagen idag har annars ägnats åt uteaktiviteter - trädgårdsaktiviteter. Jag har försökt fota med min nya D60 - ja, jag köpte mig en mindre kamera eftersom D80:n blev så tung när Lennie hängde på hela batterigreppet... Vaddå rörelseoskärpa ?? Men jag kan bara inte med D60:n... Bah... jag får ta mig en vända till med den imorgon... Annars vill jag ha min D80 tillbaka av Lennie!!

Melodifestivalen - som trogen tittare jag nu är - var det värsta jag sett i mannaminne. Sååå dålig var ju inte Perelli?? 21:a plats??? Va??? Jämrans kompisröstningar alltså... Nä, tycker öst kan ha sin egna melodifestival tillbaka igen... Så kan man ju göra upp i en tredje mindre final eller nåt... 43 länder som skall rösta??? Va??? Nä, skitskitskit va besviken jag är!! Norges bidrag gillade jag supermycket!! Just nu lyssnar jag på Duffy som en tok och har verkligen snöat in på hennes skiva och det var lite samma känsla i Norges låt!! Kul för dem att de kom så bra till man jag tycker de lika gärna kunde vunnit. De eller Danmark! Eller Island.... Eller varför inte Finland??? Hmm... hur var det med kompisröstning nu igen ?!

Gott om fiskar har jag ont om... Här är inte mycket till akvarier kvar här vill jag lova... Jag har åtminstone fått Lennie lite intresserad nu igen så han kan tänka sig ett akvarium till men när och storlek får bli en anna fråga. Gröne orm finns fortfarande kvar här hemma - nu som den trädgårdsslang den var tänkt att vara. Dock är det så att varje gång man ser den så får man lite rysningar och undrar om man va klok i huvudet med alla de akvarierna man hade hemma?? Snacka om att vara biten av akvariebacillen?!

Mitt nya lilla räkakvarium tar nogsamt död på allt levande som läggs i det... Vet inte vad det är för fel så nu får det gå med bara växter. Kanske borde jag köpa ett nytt nitrittest men jag tror inte det är det för sådant har jag fortfarande lite fingertoppskänsla kvar för. Jag har fått för mig att slottet som jag ställde däri är giftigt och att det får snabb genomslagskraft i en sån liten burk... Tror jag skall ta upp det och koka det någon dag när jag får lust och solen inte skiner... Eller kanske helt enkelt byta ut det mot något naturligt som en rot kanske ?

Nä, ytterligare ett svamligt inlägg från en ganska sleten nattuggla... Nu får det räcka för idag (eller för igår ser jag p åklockan...) Ho-ho på er!!