Jomen, Zingos bebisar är helt bedårande söta!! Alla fem ökar stadigt i vikt och börjar sakta anta lite färger på öron och nos. Ragdollisar är ju vita när de föds så det är SÅÅ spännande att se vad det blir av detta... Med en brun mittedhona och en cremefärgad bicolorhane så kan det bli precis vad som helst. Jag har redan sett att där är två bicolor och tre colourpoint, en av dem är dessutom sköldpaddsfärgad. Med blått i båda föräldrarnas släktled så är det ännu mer spännande. Fram till helgen lär det vara dags att öppna ögonen med. Hu, vad spännande. Helt klart är att alla blir blåögda oavsett!

Det här är så häftigt att vara med om så det inte är sant. Redan i torsdags förstod jag på Zingoalla att det var nära för hon sprang mig i hälarna hela tiden och pratade som aldrig förr. Då började hon och jag leta boplats. Jag plockade fram mormors gamla mangelback, ni vet en sån där bautastor korg, hon hoppade i den och luktade lite grann, försökte hitta en undanskymd plats i den, men givetvis utan framgång, det var fri insyn överalltifrån så det passade henne inte. Då plockade jag fram en mjuk transportbur vi har som är väldigt mörk och den gillade hon med en gång! Hon trampade runt en liten stund och verkade nöjd över denna men ännu inga tecken på förlossning. Däremot passade hon på under fredagen mellan klockan 13.00 och 16.30 att trycka fram fem små bebbar. Puh, kan de verkligen vara så snabba med en förlossning?

När jag kom hem var hon väldigt noga med att ta med mig till sovrummet och visa upp sin "hög" hon hade gjort. Wow, hela fredagkvällen låg jag som en fånigt spån och bara tittade på de små underbara liven . Eftersom jag ändå var himlans trött efter en lång och händelserik vecka så somnade jag raklång framför boplatsen... Till familjens stora glädje .

Igår var jag iväg och köpte en liten grej till mig själv... ett litet, litet, litet akvarium... att ha räkor i... Till familjens stora glädje... Jag vet hur glada de kommer bli så det ligger fortfarande i bilen... jag vågar liksom inte bära in det... jag vet att det kommer bli lite tjafs om det så jag måste på något sätt smita in det vid lämpligt tillfälle... Det blev ett likadant som det jag hittade när jag var i Tyskland men detta hade lite bättre ljus och bättre pump än det gamla... Klart jag skulle ha det juh?? Å räkor skall det vara i... däremot så vet jag inte vilken sort jag vill ha... Jag får fundera lite på det för det finns ju gott om tid... Det känns som om det får ligga i bilen ett bra tag till... Hu, tänk att man skall känna sig som en liten skurk bara för ett litet, litet akvariums skull?? Ja, ja... det blir säkert bra... Avslutar med lite bilder innan jag viker in hörnet på örngottet. Ha det gott go vänner!