håhå ja-ja...
Nu var det verkligen gôralängesen jag skrev något i bloggen eller var på zoopet överhuvudtaget...

Flytten har börjat lägga sig, här finns gott om ouppackade kartonger kvar och de kommer finnas kvar länge till... Hela förrådet är fullt, Lennie har byggt hela vägen upp till taket... Inga av möblerna vi hade kändes rätt så här har handlats in nya soffor och nytt matsalsmöblemang, allt i indiskk shesham så klart. Nu har vi hittat vårt tema så nu kör vi på med det.

På nya jobbet har jag varit på plats i två veckor nu och det känns oerhört kul och stimulerande. Det finns massor att jobba på och utveckla så det känns som jag skulle kunna lägga hur mycket tid som helst där, bara för att det är så KUL!!

Akvarierna är få numera, Kjell undrade vilken storlek jag ville ha på min zoopetvinst, BTN-bakgrunden... Hmm... Otacksamt kanske, men jag behöver ingen sådan... .
Här får inte plats fler akvarium så är det bara! Det är dessutom ganska skönt att inte behöva ha vattenbytena hängande över sig längre. Det är fullt tillräckligt med att byta på de små som är kvar. De röda kristallerna har fått upp farten igen så nu kryllar det av små söta räklingar där i igen

På kattfronten vankas det små kattungar vilken dag som helst. Zingoalla är rund och trind och mycket pratig. Det känns som om hon och jag har en hemlis ihop nu. Hon söker sig till mig så fort jag är hemma och vill verkligen att jag skall lyssna på allt hon har att berätta. Stackars lilla gumman, hon har det tungt nu. Båda de röda katterna är kastrerade nu, Fisen blev av med sina kulor förra fredagen och detta för att bli av med strilandet han satte igång med. Puh, Lennie är ju egentligen inte glad åt alla katterna och fåtölj och skor och allt annat som fick sig en "dusch" välkomnades i sanning inte av honom. Det luktade verkligen pyton här hemma men nu har det vänt. Vi skaffade Feliway hos veterinären och det har även lugnat tempot bland fajterna här hemma med. Feliway utsöndrar trivselhormoner hos katter så det var verkligen en hit. Nu är det bara Bosse som har sina kulor kvar och jag hoppas det kommer funka med honom att han inte kommer sätta igång att urinmarkera här hemma. Det skulle vara kul att få en kull med honom om nåt år. Bebisarna mellan Zingoalla kommer med all sannolikhet att resultera i brunskölpaddsfärgade honor och röda hanar. Bara bruna små bebisar hade varit kul med och det skulle i så fall bli resultatet av Bosse och Zingon. Bägge är dessutom mittedfärgade och det är den färgsättningen jag tycker är allra vackrast. Just nu då... Det hade också vart superkul om det kom en riktigt snygg hona i denna kullen som man kanske kan spara. Fem katter.... tror i och för sig inte att Lennie tycker det blir kul...

Näpps, nu skall jag ringa en kompis om några burkar, Ha det gott och fortsätt blogga för även om jag inte kommenterar så läser jag vad ni har att berätta!