Det känns nästan löjligt att kalla sig det med de futtiga små burkarna man har kvar... Vårt gamla 110 liters-akvarium flyttade vägg i vägg in till grannen när vi tömde det. Idag när jag var där å hälsade på (ja, jag var ju å städade ur gamla lägenheten om sanningen ska fram...) så hade de skaffat sig fler... Så nu har de tre akvarier... Ojojoj... känner mig lite skyldig... De har fått akvariebacillen!! Hoppas nu bara grannen har hittat hit med så ska vi se vad vi kan göra med henne . Mera tjejakvarister!!

Har suttit å slösurfat lite nu på kvällen och är vansinnigt sugen på att skaffa nytt akvarium... Än så länge är det lite oklart om vilka ytor som blir lediga för ett eventuellt akvarium för alla möbler som vi beställt har inte kommit ännu... Vi tuffar på med lite indisk känsla och väntar på att vårt specialbeställda indiska skåp skall dyka upp - i vecka 11 (!bara 7 veckor kvar !). Här står massor av kartonger som väntar på att få bli uppackade med. Jädrans vad skit man samlar! Ja, jag erkänner - Jag ÄR en samlare!! Gamla sportårskrönikor från 60-talet - är det verkligen något att ha? Va?? Nä, bort ska de, likaså alla femtielva udda påslakan som inte behövs längre!

Å mitt upp i allt fyra katter (jo det blir snabba vändningar när jag byter ämne ). Jag -tror- att Zingoalla är dräktig nu. Hon fick tillbringa några nätter på toaletten med Kingfisher och det lät i alla fall som de tränade på saken. Det börjar bli dags att dra kulorna från honom med nu för han har pinkat sönder mina dyra skinnskor och Lilltjejens stövlar , men det är ju inte helt lätt eftersom vi är fodervärdar för honom. Jag vill ju gärna hjälpa uppfödaren och låta henne få de kullar hon vill ha. Han är en helt ljuvlig katt på alla andra sätt; gosig, kelig, spinnig, pratig, social och människoälskande så det här med kisseriet måste få ett stopp... Typiskt att det startade nu när vi flyttat!! Säkert mycket just för att vi HAR flyttat kan jag tänka mig med...

Usch ja, jag skall inte sitta här för jag ska upp imorrn med för att städa vårt gamla hem... Over'n'out... Skall bara kolla in Juwel Lido en gång till... Kan det va nåt tror ni? Hur klämmer man ner en BTN-bakgrund i ett sådant? 150 cm? Va?