Jajamensan, nu har vi flyttat och är Flodabor! Nya jobbet i Alingsås har jag smygstartat på med så här är inget sig likt!

Angående flytten så känns det som vi aldrig kommer komma iordning... Hur kan något som skall vara större kännas så mycket mindre? Jag tyckte jag hade röjjt Tupperwareburkkar men har upptäckt att det blir till att röjja lite till.

Barnen bara stortrivs i sina rum - de enda som vi har gjort klara!! Katterna trivs de med och struntar blankt i om det står kartonger i vägen eller inte. Här finns mycket större springyta och mycket mer gömställen så de är i sanning gladare de med!

Alla akvarierna utom väggakvariet och de andra små som vi valt att behålla är sålda... Här är lite tomt på akvarier känns det som men det känns så gött att inte behöva brottas med gröne orm!! Jag var en snabb vända till Herkules i förra veckan och vips så såg jag möjligheterna... Nytt akvarium kommer frågan är bara vart det skall stå någonstans men utan kan vi bara inte vara! Herkules hade byggt ut och fått till en riktigt snygg akvarieutställning så dit kommer jag garanterat att gå för att köpa nytt!!

Internet funkar fortfarande inte hemma och telefonen kom igår!! Va?? Den skulle varit flyttad till den 17:e december men pga strul från vår leverantör så blev det skit av alltihopa så här har det varit en tyst jul!! Inga ringande telefoner och massa åka hit och åka dit för att få låna lite internet. Idag är jag dock på mitt gamla jobb och försöker få ihop en bra terminsstart, åsså råkade jag få fem minuter över till Zoopet !?!

Ha en god fortsättning så hörs vi senare i år!!