... till dopparedagen.. Overkligt! Här hemma är allt på ända, saker saknas för de ligger nedpackade i kartongen någonstans där ibland alla 43 i Floda... Väggarna har tömts på sina tavlor, allt smått man kan packa i en escortkombi har åkt iväg... Å snart är det jul...

Tre klappar fixade men ändå en del kvar... Lussebaket till nioåringens lussefest skall avklaras under morgondagen... Mitt i allt virrvarret så har det blivit lite sug efter mina utannonserade fiskar och akvarietillbehör. Så då får man ju se till att hålla sig hemma. Känns bra att det är mycket "känt" folk som hört av sig, då vet man ju att de får det bra!!

Jag kommer ha kvar mina vita pärlor i 20 litarn, mina CR i 5,5-litarn och det sexkantiga 60-litersakvariet. Det sistnämnda har vi inget att placera på så vi måste åka och köpa en akvariebänk som passar ett sexkantigt av denna diametern. Platsen har jag redan hittat!!

Näpps, ha det gott alla, vem vet, detta kanske är sista veckan med internet, nästa vecka ändras telefon och adress så det kommer säkert ta 3 veckor till innan nätet funkar! Eller?? Lika bra att va lite realist!
Det skall bli helt underbart att flytta vad som än händer! Vi trivs så kanonbra och vill inget hellre än att bara städa klart här och komma härifrån...