Jag pratar om stora tjejens födelsedagskalas. I dag för nio år sedan låg jag högst upp i höghuset på Mölndals sjukhus:s förlossningsavdelning och spanade ut över den rosa himlen och såg Mölndals alla industrier bolma ut massa vit rök ur sina skorstenar. Det var 14 grader minus ute... Idag har det varit 8 plus, den sista pelargonen på balkongen har ännu inte gett upp. Hmm, nånting e knäppt med klimatet!

I vilket fall som helst så gjorde denna lilla brunögda bebis mig till den lyckligaste människan på jorden för nio år sedan och det var verkligen värt att fira! Idag har vi haft mormor, farmor, moster, faster och kusiner på besök, imorgon väntar TJEJKALASET!! Pappa och lillasyrran har blivit förvisade till Ullared över natten och kvar hemma blir jag och storskruttan samt hennes fem närmaste vänner som skall komma och fira med oss. Vi skall julpyssla, spela spel, spela Singstar, kolla film, käka familjepizza och bara mysa! Hoppas nu bara att det blir sådär mysigt som jag planerat för!! Vi skulle kunna bjudit hela klassen men nu skall den stackars tösen byta klass igen i och med flytten så det känns bra att vi bara har de "närmaste" med! På söndag sedan så är det sista kalasdagen, då kommer äldsta mostern med de "gamla" kusinerna. Sedan är det färdigkalasat! Hoppas jag överlever! Skönt är att veta att i nästa hem kan man bjuda all släkt samtidigt och inte behöva dela upp det på en hel helg!

Onsdag och torsdag denna veckan har jag varit på en kurort tillsammans med mina blivande kollegor! Jättespännande. Det skall bli så himla kul att få börja på det nya jobbet men det börjar även kännas lite vemodigt att lämna min gamla arbetsplats... Jag har ju lagt så jättemycket av min själ där, både rent fysiskt i form av utsmyckning och inredning men även praktiskt med nya rutiner... Puh, lite spännande att lämna allt tryggt och invant mot något nytt och utmanande!

Under veckan som gått så har vi också varit och flyttat över mer kartonger till nya bostaden, det känns verkligen helt tokrätt med nya stället!! Vi bara myser när vi kommer dit, åsså bär en del med, så klart ! Tanken är att stora lasset skall gå iväg nästa lördag. Abret som kommer bli kvar här är 450:t... Det står som det alltid gjort med alla rötter och växter och fiskar. Det svider fortfarande lika illa att inte kunna få med det och helst av allt vill jag ha med det!! Men, men... Skall försöka masa mig iväg i veckan med fiskar som skall lämnas in och se om jag inte kan få med lite växter med... Det är lika bra att ta tag i det, annars kanske det blir kvar, osålt... oflyttat... kasserat.... Nah, det skall nog lösa sig!

Kingstons hormoner svallar fortfarande över trots kastreringen men så har det bara gått en vecka med... Detta tar sitt uttryck i att han och Fischern konstant är i luven på varandra och efter varje slagsmål skall de bevisa för Bosse att de är större än störst. Måtte det dämpa sig!!

Puh, jag bara surrar och bladdrar p åom massa onödigt bajs... Att du orkade läsa ända hit?? Thanx!! Bara en sann spion hänger kvar ända hit !