Vad händer här då? Spännande!! Jag är ju inte så himlans aktiv längre, denna veckan har jag legat nerbäddad och väntat på att hostan skall släppa taget men det var ju inte barabara... På fredagen fick jag släpat mig till farbror doktorn och utrustades med både antibiotika och hostmedicin. Han sa bronkit... Å då vet ju jag varför... Hmm... måste göra något åt den där olaten... Nu har jag hostat sedan lillfisan fyllde år i slutet av september. Pest å pina... Varenda muskel i kroppen är helt slut känns det som.

Det känns lite lättare nu med färre akvarier och det gjorde sannerligen pansarmalarna som gick i 240:t gott att få komma till ett akvarium med både större volym och ett lugnare "klimat" (inga arga ciklider som nafsar efter fenorna...). De är mycket mer synliga nu och det är lättare att se om de får i sig nån mat och allt. Jättekul att se skillnaden.

Idag är det återigen barnkalasdags och stora tjejen skall göras snygg. Puh, det drabbar oss varje helg detta juh!! Annars skall jag lägga dagen idag på att börja packa bort sådana där saker som samlat damm hur länge som helst, typ gamla gardiner, gamla dukar och lakan som inte kommer behövas innan flytten. Hoppas kartongerna räcker till.

Imorrn skall jag till Varberg och gå på spa. Mmm, härligt, mina kollegor har beställt sig varsina massager men det är inte riktigt min grej. Jag kan inte slappna av i vetskapen att en främmande människa knådar min kropp. Hua, det är nog det absolut värsta jag vet, så jag skall istället bada lite gott och ge mig själv en ansiktsmask. På tisdag skall vi utmana en annan skola i bowling och sedan äta lunch. Åh, vad det är härligt med höstlov !
Slänger upp en bild på vår nyaste katt, lille Bosse, aka Feruzi, 4 månader och på Zingon, nu 8 månader. Ögonen blev magiskt vackra i höstmorronsolen på balkongen.
Bifogade filer