Mjölbaggsfronten - skåpet är städat med sprit och klorin två gånger så det verkar helt enkelt som om de små fanstygen bosatt sig i skåpet för gott... Å varje gång har jag hivat varenda speceri och andra saker som jag parkerat i skafferiet... Som gammal plastburksförsäljare så har jag utnyttjat de kontakter jag har för att få bästa möjliga pris... På täta (?) burkar vill säga... Å sedan hade jag en sjö med täta burkar innan... Jag tror inte spridningen vart så stor denna gången. Jag hittade endast baggarna i denna burken, de andra verkar ha klarat sig, burkarna alltså. Vad jag får göra nu är att gå över ALLA locken (vika är en sjö!!) och kolla så de sluter tätt! Prisat vare Tupperware! Men baggarna tror jag kommer ifrån nån ventilation inne i skåpet så för att bli av med dem så är det Anticimex som gäller men det kan de få ta när vi flyttat!!!

När sedan lilltjejen kom hem från dagis idag så hade hon fått en inbjudan till kalas imorgon så då får det bli till att skippa zoopetträffen med... Järnspikars... Men barnas väl å ve måste ju gå först. Jag har ändå en väninna som skall komma hit vid 15.00-tiden för att hämta lite möbler - och hennes dotter skall på samma kalas så det blev liksom lite snärjigt... Skall försöka krångla mig ur det men det känns som en omöjlighet eftersom jag måste montera ner möblerna som skall hämtas...

Jag glömde ju skriva förut att när jag skulle vattna och se över alla mina älskade porslinsblommor i köksfönstret så har det kommit nåt spindelliknande nät med vita "fluffisar" i???? (Nån form av spinn antar jag???) Jamen tro på rackarn att det har kommit nån ohyra där med... Jäälaskiit!! Så ner i badkaret för behandling av de ansatta..... Vad är det som händer med mitt hem???? Skall oknytten ta över???

Snart är mitt tålamod slut....