Underbar höstdag idag - lite kyligt men soligt och klart. Naturen bjuder på ett sprakande färgspel just nu i glödande rött, orange och gult men.... här är det förkylt!

Stora tösen var rejält dålig i dag och själv har jag haft kikhosteliknande attacker den sista veckan så magmusklerna är helt slut. Ögona känns som om de skulle hoppa ut ur sina glober vilket gett mig röda vackra bristningar i ögonvitan, vilket i sin tur får mig att se ut som om jag partat järnet i en vecka !

Katterna mår bra, fiskarna bor trångt efter tömningen av 170-liters burken... Å mjölbaggarna frodas i mitt grötris! BAH!!! Tänkte jag skulle gjort ett storkok med risgrynsgröt imorse men då såg ju Evelyn att det "rörde" på sig i min Tupperwareburk... Aargh!! Mjölbaggshelvetet är tillbaka!! Jag har brottats med dem fram och tillbaka i två år nu, jag vill inte att de skall komma hit och sanera hemmet eftersom jag vet att de medel de använder skulle ta knäcken på akvarierna och stöka till det för katterna. Jag har nu satsat på täta burkar till alla specerier men hjälpte det????

Planeringen inför flytten sätter griller i hövvet på mig och jag är allmänt stressad.... Quäk... Å som grädde på moset är zoopet inte så himla kul heller...

Så! Inget mer gnäll för idag! Hare!