Var hälsade kära dagboksläsare!

Äntligen är hösten här!! Jag bara älskar när regnet piskar mot rutorna och man har all anledning att bara vara hemma och njuta av stillheten. Tända lite doftljus och krypa in i en god bok!! Det är vad jag har gjort idag. Jag har haft lite feber och känner mig allmänt krasslig; så där på väg att bli sjuk med lite bultande trumhinnor och brännande hals. Inte för att det passar just nu för lilltjejen skall fira sin femårsdag i dagarna två. Imorgon har vi släktkalas och på söndag har vi barnkalas i hyresgästföreningens lokal, 15 inbjudna femåringar... Hmm... Ja, ja, trots min annalkande förkylning måste jag sätta henne först, bita ihop och vägra släppa efter för lite ogynnsamma mikroorganismers verk!

Har gått här hemma och pillat lite, lagt saker p åsina rätta platser och donat lite med bilder å så. Har förtvivlat försökt fota mina räkor inför fototävlingen men näh... Tror jag gör en walk-over på den punkten.

Firrarna skall få lite rent vatten imorrn och lite städade rutor, jag är sååå jättesugen på att tömma över pansarmalarna från 240 till 450 men det är ingen idé att dra igång det projektet när släkten kommer på besök. Det får va till senare.

I veckan som gått har jag pillat ihop ett eget burskynke med madrass och tak samt och en egen kattpåse inför nästa helgs kattutställning i Norge. Hoppas måtten kommer stämma, nåt sånt här har jag aldrig harvat ihop förut...

Ha en go helg alla!!Avslutar med en bild p åKingston, lille kungen som skall ställas ut. Visst är han välan tjusig ändå?