Aldrig har intresset för akvarierna varit lägre än nu och aldrig har jag misskött akvarierna som nu... Jag skäms faktiskt men vad skall man göra när tiden inte räcker till? Lennie och jag bestämde oss igår för att lägga ner alla akvarierna i sovrummet, sälja av våra älskade blåciklider och metaeciklider, flytta över pansarmalarna till 450:an och slippa känna att tiden inte räcker till. Akvarierna vet vi inte om vi behåller heller...

Annars så har vi gjort en home-make over och kastat ut alla möblerna i vårt vardagsrum. Nu är det bara rökelsen och myrran som saknas i vårt numera indiska vardagsrum. Känns så mysigt och jag är så supernöjd.

Katterna har växt på sig och är ena riktiga gosepaket alla tre! Jag ångrar inte för en enda sekund att de blev tre! Till och med Lennie tycker det är makalöst "okattiga" katter. De är så lugna och pratiga att man nästan kan tro att det är hundar ibland. Nästa helg skall Kingston på kattutställning i Mölndal. Det skall bli himla kul för det har jag aldrig varit med på tidigare. Jag har inga förväntningar om att han kommer bli nån storstjärna men det skall bli kul att se vad han tycker om det och vad domarna säger. Egentligen känns det som en helt bisarr tillställning men jag kan ju se om jag inte kan återkomma på den punkten efter nästa helg.

Ha det gott alla kära spioner!!