TACK JANNE!!

Sommarn är äntligen på ingående! Inte för att jag hade väntat mig nåt annat eftersom Gothia cup drar igång imorrn för oss som arbetar med den! Varje år, samma sak; stekande hetta och svettpärlor konstant på överläppen medans man sliter i köket för att fixa mat till alla övernattande lag .

Idag har jag speedat på som en tok! Tvättkorgen är ... TOM!! Yippie! Halleluja!! Det har tagit två dagar och enträget slit men nu är all smutstvätten VÄCK! Gu så gott! Alla akvarierna har fått nytt vatten, algsanerats ifrån gröna små prickar och växterna har fått sig lite ansning. Jisses... Jag hade faktiskt fler fiskar än vad jag mindes . Härligt att se dem igen efter att växterna plockats. Jag har även sanerat igentäppta filter, vet att det är belagt med spöstraff att göra det men det brukar gå bra så det fick bli så idag med.

Vad jag har kvar på "att-göra"-listan nu är en brottningsmatch med dammsugaren och sanering va "döda" leksaker i barnas rum, sen kan jag luta mig tillbaka, klappa mig på axeln och säga "F.. vad jag e bra!!" Såå nöjd med mig själv!

Kramizzar till er alla, ha en go vecka!