Idag har jag lagt halva förmiddagen på att "sanera" hemmet. Jag kände mig så supernöjd när jag igår kväll kunde luta mig tillbaka och känna att akvarierna var "sanerade" så jag tänkte att det var lika bra att fortsätta dagen likadant. Här skiner så gott som överallt och annonserna på den överblivna valisnerian och anubiasen samt javaormbunken fick nog sitta ute ett halvt dygn! Sköänt, då var jag av med det med. Växter är ändå färskvara så det känns bra att inte behöva slänga dem.

Har pysslat lite med kameran idag med. Har knåpat med lite bilder i photoshop och tror jag skall sätta mig och knåpa ihop en egen hemsida senare i kväll med. Jag kan ju ha det som sommarpeojekt kanske?

Anyways... här slänger jag upp lite nya kattbilder. De växer så det knakar så nu är de inte små, små kattungar längre. Nu är de små kattynglingar!
Här är Zingoalla när hon är som allra sötast:


Här är Zingo när hon är som allra nyfiknast:


Här är Zingo när hon är som allra mest nyvaken:


Här är Zingo där hon sover bäst! I en blå fruktskål av glas på mitt sängbord, precis sida vid sida av Crystal Redburken, som för övrigt svämmar över av Crystal Red just nu:


Ibland så är hon lite busig med. Hon betsämmer själv när hon har lust för att leka. Ingen lurar henne till något hon inte har lust med . Just tofflan, som jag fått från en lyxig heldag p Hagabadet, är hennes favoritleksak. Hon bär omkring på den i munnen precis som om hon va en liten hund. Hon är så söt när hon kommer springandes med den i munnen . Tofflan är inte längre vad den tidigare varit, den är uppkäkad inpå bara skumgummit på sina ställen. Där ser man... De bästa kattleksakerna finns redan till hands !



Kingston och Lillfisen busar på rätt bra de med! Lillfisen är ljusare i pälsen och Kinston är rödare och lite kraftigare i sin päls så där är skillnade dem emellan. Kingston vinner oftast med men det verkar inte bekomma Lillfisen så mycket. Han är ett bustroll men även ett Keltroll!



Här kommer lite bilder på Kingston, kungen i familjen som hörs mest, äter mest och sover bäst.








Kinfisher, eller Lillfisen som jag kallar honom har lite glesare päls, lite ljusare i frgen. Sedan är han inte riktgigt lika kraftigt byggd. Men det tar sig nog i sinom tid. Om Kingston är lite ulligare i sin päls så har Lillfisen lite längre päls. Han är den som gosar mest, när man ligger och kollar TV om kvällen kan han hoppa rätt upp och lägga sig rakklång på magen och bara dra igång skördetröskan till spinnverk han ligger inne med. Hur mysigt är inte det?





Lite tjötigt med mina kattbilder kanske. Man blir bara så sugen av att dela med sig när man läser Mamma Mias dagbok (som är så himla bra skriven!!)

Ha en go vecka om jag inte kladdar in här senare!