Nä, det blev ett segt utdraget tisdagsvattenbyte istället. Fy bubblan vad jag är LEEEEE åt att byta vatten... Alla dessa jädrans burkar.... Å inte blev jag färdig idag heller...... Det får bli en följetong som ändar imorrn istället.... Mitt upp i alltihopa så fick jag för mig att städa ur lilla 54:an... Det har stått med vatten hur länge som helst och sett slemmigt ut mitt i vardagrummet men nu är det baske mig tömt... Inte städat men tömt!! Och bortplockat! Jag hade tänkt att ställa ner det i källaren i väntan på bättre tider men va attans... Lika bra att kränga av det med kanske?? När jag ändå var på G så fulade jag mig inför veckans nästa akvarietömning. Jag snodde varenda snäcka från ocellatusen och inte ble han gla inte.... Han gick till attack mot håven som jag motade bort honom med och vad rackan.... Han bet baske (*maske* kanske ) mig hål i nätet. Men snäckan fick han inte. Jag tog den!! Basta. Så nu skall det inte vara några problem att plocka upp vare sig honom eller caudopunctatusen! Tömma, tömma, tömma... 200:an tömde jag ur med och skurade ur lite lätt på insidan. Sanden är fortfarande kvar men den kan få ligga tills imorron... Just nu är klockan illa mycket!! Å jag har vart nedrans redig!

Kattisarna börjar komma riktigt bra överens nu! Härligt, vad tog det då? Fem dagar så var de bästisar alla tre. De är så rackans söta och keliga så man nästan smäller av!! Maken till tur med katterna asså!!

Nä, over'n'out.... Om här skall saneras akvarier imorrn får jag se till att knyta ihop örngottet för ikväll. Ha en go natt (och dag) alla spioner !