Ja, förlåt mig, jag kan bara inte låta bli... Måste dela med mig av familjens nya kelgrisar, de är så helt enormt underbara. Spinner så fort man tittar på dem och följer efter som små hundar... De har busat en hel del i natt men det får man väl ta, de väger ju inte så mycket så att en liten "kattboll" med två "ylande", galopperande dunbollar rätt på magen är helt OK när man sover . Zingoalla har lite svårt för bröderna fortfarande men idag får de åtminstonde komma lite närmare henne och hon kan följa efter dem för att se vad de hittar på. Det är kommer gå finfint!!





200:an är nu nerplockad och utsatt till försäljning. Ett kar mindre att byta vatten på och som kanske kan lämna utrymme för en garderob? De små 54:orna skall också stängas ner, det ena är nerstängt men inte tömt. I det andra simmar en ocellatus och en caudopunctatus kvar. Jag har ingen avsikt att behålla dem så de skall snarast iväg till affären igen, har just inte haft någon lust i helgen...

19 dagar kvar att arbeta innan min 9 veckor långa semester. Nedräkningen har startat!! Känns inte så mycket på nåt vis??? Har inte planerat att göra något särskilt utan räknar med att det blir lite soldagar som skall tillbringas vid havet och lite molndagar som skall ägnas åt kortare utflykter.

Ha det gott alla spioner!