Livet traskar vidare och fyller nogsamt på med en dag i taget - i rask takt... Jag har kommit på att det är helt värdelöst, verkligen HELT värdelöst, att arbeta på skola.... Varför? Jo, för att jag räknar bara dagarna mellan loven!! Å nu är det inte många dagar kvar till sommarlovet vilket innebär att jag varit anställd i tre, TRE år nu... Jedane och jisstanes vad tiden SPRINGER iväg alltså!!

Med akvarielusten kan jag inte påstå att det vaknat nåt större sug. De stora burkarna tröttar ut mig något vansinnigt och det är med *sån* glädje i hjärtat som jag snart kan klappa ner ett 200-litersakvarium med... Skall bara jaga tag i den siste Heliantusen. Han e smart den rackarn... Jag har tröckt ner ett bautagäng med lavastenar för att han skall gömma sig där istället för bakom bakgrunden men ärtan om han inte fattar hur jag tänker alltså??? I helgen skall han VÄCK!! Basta! Å karet skall tömmas...

I helgen är jag också ensam hemma så här skall bytas vatten alldeles själv på alla burkarna, *pust* *stånk* *stön* (Hur kunde det bli så här många akvarier???)

Litet upplyftande dock är ju att jag hittade nya invånare till väggakvariet idag. Jag beställde i förrgår blåa räkor och de hade kommit idag men var de blå?? Icke då, de såg ut som en korsning mellan CR, körsbär och tiger men var inte blå... Några var mörka och några var röda. Ett jättevitt, brett band sträckte sig från rostrumet (heter det så? Spröten?) ända bak till stjärten. Lite ovanliga och ganska snygga förstås men jag avstod för det var bara två av dem som var riktigt mörka, resten såg ut som missfärgade CR. Där fanns också tigerräkor som också var jättesnygga men återigen, jag avstod... Istället köpte jag till väggakvariet:
Dvärgkulfiskar! IIhh, vad söta de är! Har tagit en del bilder på dem men jag kan ju inte hitta kamerasladden till datorn ! Tog också ett par bilder på en av de gröna räkorna i 20-litaren (som nu är riktigt illgröna) men icke att jag hittar sladden, det var ju kul. *not*

Idag har jag vart iväg och fyndat en klöstmöbel till kattbebisarna, jag köpte lite kattmynta som jag tänkte skulle öka möbelns attraktionskraft... Å köpte lite tyg till en kattkudde som jag skall ha i en stor korg. Där kan de tänkas njuta av livet i avskildhet inbillar jag mig. Vet ju hur katter är liksom... , de väljer ju själva vart de ska ha sina myshål, oftast brukar det inte bli där man själv tänkt sig. Nu är det riktigt spännande med väntan på de nya familjemedlemmarna! Vi har laddat från tårna, jag å tjejerna och gluttat runt för att hitta diverse leksaker och tillbehör som kan tänkas behövas.

Nä, nu är klockan mycket. Tack för din uppmärksamhet och Knopp, knopp!!