Ja, jag skall inte hålla på att mickla med saker när jag är lite trött... Lackbetsade väggakvariet igår juh... Å idag när jag skulle betsa om det var det klabbigt som ! Ja, jag skulle nog slipat av lite mer gammal lack men latheten bara svepte med mig i sin iver att få upp burken på väggen nån gång... Så ikväll, efter att jag sagt nattis till barnen skred jag så till verket ännu en gång... Fram med scotchbriten och slip-pappret.... Men va självaste in i hela glödheta... JÄÄÄÄLA SKIIIIIIT!!!!!!!!!!!

DET BLEV ASFULT!! Hela ramen ser ut som Jerusalems förstörelse, bleka partier där träet buktar in eller ut, och pärtan puff vad bannad jag känner mig..... Tänkte jag skulle betsat en gång till idag juh men av detta blev det inget....... Tror jag smackar upp skiten som den är i alla fall....

Sedan tänkte jag silikona fast bakgrunden med hjälp av lite svart silikon på tub, av märket juwel... Å då hade den skiten härdat i tuben????? Nämen...... TROLL!!!! ÄR DET MENINGEN ATT AKVARIET ALDRIG SKALL KOMMA UPP ELLER??? Imorrn tänkte vi vattentesta akvariet så det är tätt. Jag sätter en slant på att det inte är det... Varför skulle jag ha flyt nu??? En bra kvinna gör som såsen... reder sig själv.... Detta har jag gett mig ärtan på att kirra själv så det är så jag blir bindgalen av förtret när det blir så häringa massa, många skittabbar.... När jag ändå är på G och gnyr så förbenat kan jag ju tillägga att jag repade upp köksbordet eftersom jag parkerade akvariet "på rygg" där, så det kommer för all framtid att ha en liten repa som löper i krumelurer i ena hörnet som minne av det "betsade" väggakvariet!! Japp, så är det !

Annars allt lugt... Diskusarna simmar i burken, trollhasseln har sjunkit och är görsnygg i 450:an. Kanske var det meningen att den skulle vara däri istället för i väggburken?? Slöjisarna mår prima, prinsessorna är osynliga när man vill se dem, blåcikliderna stilar sig för varandra och räkorna är totalt obekymrade över akvariet som aldrig kommer upp...

Uhh... nä, itte riktigt min da ida.... Imorrn kanske?? Ha det bättre alla dagboksspioner! Å för övrigt anser jag att alla borde ha reflex på i mörkret!!