Idag hittade vi blåciklidsyngel hos blåciklidsynglen . Jädrans vilka yngelmaskiner!!! Vi har ju inte mer än knappt hunnit ta upp dem från föräldrarnajuh??? Föräldrarnas senaste kull var frisimmande för några dagar sedan och idag upptäckte vi nya yngel hos den äldre kullen i 75:an i köket. Fasiken, yngelföräldrarna i 75:an är ju inte större än 4-5 cm?? Hur gick detta till?? Vi har ju varit med om detta förr så denna gången har vi ingen inredning i karet för att undvika att detta skulle hända juh... Så det blir.... Att de har lekt och lagt ägg har helt passerat oss förbi, det var först i morse som jag tyckte det var konstigt att det var två blåciklidsyngel som var ovanligt mörka och ganska aggressiva. När jag tittade närmare så såg jag svärmen av små yngel.

Bolivianerna har flyttat sin kull till den tredje gropen inatt så imorron är nog deras yngel frisimmande också. Artemia, artemia, artemia..... Känner mig mer och mer övertygad om att vi skall göra oss av med Pristellatetrorna och ge bolivianerna en chans att få ha sina yngel ifred. Tycker de är så grymt vackra bolivianerna!

Idag är hösten här. Gick ner till affären för att köpa lite frukostmat och det var rejäla höstvindar som ven. Strax efter att jag kommit hem kom även regnet så nog är det höst alltid även om temperaturen visar 18 grader...

Idag skall vi härja runt bland akvarierna i sovrummet är planen. Får se om jag återkommer med nåt inlägg lite senare för att berätta för mig själv när, var och hur vi gjorde vad.

Ha en underbar dag!!