Ännu en dag i paradiset. Barna sov till 10.30 idag(fatta vilken lyx!!) och själv satte jag på kaffet och njöt på balkongen från klockan 8.00. Morronstund har uld i mun.... Ljuvligt! Däremot så kom vi inte iväg ut som vi hade tänkt. Klockan steppade iväg till långt efter 13.00 innan vi kom iväg till badet... Ja, ja... huvudsaken är ju att barna får bada. Vi drog ner till Vallda Sandö men där blev vi inte långvariga. Tror vi var kvar i 30 minuter för det fullkomligt myllrade av getingar och grannens pojk fick sig ett stick rätt på kinden. De var riktigt otäckt närgångna och milliarders milliarders många. Fanken oxå!!

Ja, ja... iväg hem igen. Såsade lite till och åkte sedan iväg och köpte en "ny" (begagnad!) 24-tums-cykel till stora tjejen. Hon var riktigt mallig när vi kom hem och tog några ärevav runt kvarteret. Vd skönt att hon slipper sin gamla cykel där hon nästan slog knäna i styret.

Stora diskuskaret är inne p åsin tredje dag med protozin just nu!! Å det ser fasen inte bra ut alltså!! Nu har vår tjusiga blue diamond blitt riktigt dålig... Han halvligger på sidan uppe vid ytan så prognosen ser inte riktigt lovande ut må jag säga. Däremot så verkar den lilla som såg risig ut i förrgår ha återhämtat sig riktigt bra. De två red rose-diskusarna är lite angripna men simmar som de skall. Kung Kaxig verkar helt opåverkad än så länge.... Simmar helt normalt och går å noppar mat från botten... Näe, hjälp mig att hålla tummarna!! Detta är så tråkigt så det knappt finns..... Inte en diskus mer kommer in i detta hem!!

240:an ser kanonbra ut. Kolglödstetrorna har börjat tuffa runt i akvariet riktigt fint och ser ut att trivas. De två nya diskusarna (som vi köpte innan de andra i stora karet blev dåliga...) verkar ha påverkat de gamla didkusarna i rätt riktining. De har fått de andra att bli lite modigare och inte rasa iväg bort i akvariet så fort man skall kolla in akvariet. Nu står de och tigger vid rutan riktigt ordentligt!! Det är ju positivt i alla fall!!

Vi har kokat vatten nu ikväll som vi skall använda id vattenbytet till diskusarna imorron. Undrar om det kan vara nåt? A, vaffan, allt känns värt att prova just nu... Det känns som det är på väg utför rejält med 450:an..... I alla fall med diskusarna.....