Uschiamejj.... Här har vi börjat sova riktigt länge... Barna gick upp 11.30 idag!! Visst är det gott att få sova ut men nu är det nog dags att försöka vända tillbaka lite och få lite struktur på dagarna... Jag hade en plan att ta mig ner till Blekinge över helgen men eftersom lillfisan verkar lite dassig och själv mår jag lite pyt så tror jag att det bästa blir att stanna hemma och dona i hemmet!! Jag har fortfarande lite draperier som skall sys och sedan tror jag att jag skall dra ner allt från badrumsväggen och ge det en tredje omgång färg. Jag har upptäckt lite missar här å var i den bruna färgen som petiga jag bara måste fixa till. Men snyggt blev det!!

Fiskarna mår prima och är nog glada att matte är hemma igen. Idag saknar jag fjärilsciklidhonan i kolglödsakvariet och jag tror att hon tyvärr strukit med för hon har sett lite risig ut. Det är ju självaste järnspik att jag skall vara så blödig... Jag bara kan inte ta livet av en fisk även om den är sjuk... LENNIE!!!!!! Var e du?? Jo han är ju där han är och nu börjar vi sakna honom alla..... Visserligen är det gott att maten finns kvar i kylen som jag drar hem och visst är det gott att inte behöva tvätta mera kläder än mina och barnas men fördelarna med att ha honom hemma överväger!!!

Tillbaka till fiskarna.... Mina bolivianer i 10:an har nu fått se ännu en kull gå förlorad till de glupska tetrorna. Hanen vaktar intensivt de kvarvarande tio ynglen som är kvar men han är nog rejält förgrymmad på honan för hon jagas bort så fort han ser henne!! Blåciklidhanen verkar också lite syrak p åsin fru för hon får inte en chans att komma åt vare sig mat eller annat. Hon står gömd där det passar bäst för stunden. Ihhh.... jag får lite ont i magen av att se det.... Tror jag skall dra upp paret och fixaona lite i det karet. Bland annat tror jag att jag skall flytta p åblåciklidsynglen för det kan vara så att det är dags för ny lek och då kanske ynglen kommer gå åt? Det finns även fem förskrämda pansarmalar i det akvariet och de har jag tänkt flytta till det gula diskuskaret.... Fast det blir inte idag... Tror det får bli imorgon eller om lördag???

Usch, nu är det så där underbart väder idag... Alltså måste jag hitta p ånågot. Utflyktskaffet är bryggt, bullarna kan man köpa.... bara några mackor som skall bres. Vad attan ska vi hitta på sedan? Åka till sjön kanske.... Får se.... Har egentligen ingen lust.... Det är rätt gott när det är pytonväder för då är det OK att vara hemma som jag älskar.....