Imorrn e sista dagen att jobba innan jag skall va ledig... jättelänge... eller nja... jag ska jobba tre veckor frivilligt för att kunna få lite lattjolajbanpengar att göra vad jag vill med.... Fritt val och de e OK. Jag sa förra sommaren att jag inte skulle göra det men ångrade mig nu tidigt i våras. Jag ser det som kompetensutveckling eftersom jag får pröva på lite andra saker i min bransch och pyssla med sådant jag egentligen skaffade mig universitetsexamen för.

Igår va jag å barna på kalas hela dagen uppe i Stenungsund - nej inte hos Marie men hos min lillasyster. Hennes minsta fyllde fyra och det var ju så gott väder så det fanns liksom inget annat att göra än att gotta sig i värmen och solen. När knotten kom åkte vi hem.... Fasen vad de bitts där....

Idag har jag hållt på att fixa och dona i förenongslokalen. Vi målade och fixade förra helgen, denna helgen var det dags att sy gardiner och montera ihop bord. Å jag har skruvvat, å skruvat, å skruvat. Jag fick två rejäla blåsor mitt i högerhanden och dessa har jag nu skruvat sönder. Fanken det svider!!

Å inte blir svedan mindre av att man måste bada smutsiga barn eller byta vatten i akvarierna. Ihhh, säger jag. Det gör så nedrans ont att det värker upp till armbågen!!! Bytte på hälften av akvarierna, resten får jag ta imorrn! Hoppas det läkt lite bättre då.

Näpps, detta var ett riktigt tråkigt inlägg av mig... John Blund står och knackar mig p åaxeln och lockar och pockar så jag tror jag hänger med honom.. Ha en underbar dag!!! Imorrn!!