Hej igen!

Det känns som om det varit en otroligt lååååång dag idag. Den började regnig och grå men framåt kvällen här nu slog det om och blev till och med lite värme och sol. Alltid välkommet för att öka på serotoninhalten lite grand...

Har suttit på zoopet av och till under förmiddagen. Det är ett gift! Så är det bara!! Dessemellan har jag spelat lite spel med dottern och knaprat lite fika. Vi tog en promenad ner till Sävedalens centrum för att besöka leksaksaffären. Hon har ju tittat ut suddigum där som kostade 10 kronor och det kan man få när man är lite dålig. Som tur var ringde Lennie och kollade vars vi var så vi fick skjuts hem. Tänkte det kunde vara skönt med en promenad men så fel jag hade. Det vara bara kallt och blåsigt ! Solstrålen var dottern!! Att man kan bli så glad för lite suddis för tie spänn . Då har man mycket att vara glad åt. När Lennie kom tog vi en snabbis förbi zookompaniet för att kolla lite akvarieväxter och rötter å sånt. Hittade ganska mycket önskbart men inte till rätt pris! Det fick vara!!

Tog sedan bilen hem och svischade ihop lite pannkisar som stod högst upp på önskelistan hos den sjuka. Klart man får det man vill ha när man är lite dålig!! Efter pannkaksrejset var det dags för mig att åka till tandläkaren. Har samlat på mig lite hål under årens lopp. De största är grejjade nu men det är lite småskavanker kvar. Egentligen spelar det ingen roll vad man gör, att gå till tandläkaren innebär ett visst obehag .

Väl hemkommen från tandläkaren (var tvungen att passera vårt nya köpcentrum Allum och belöna mig själv lite först) så hade Lennie dragit igång vattenbytarproceduren, dvs grön slang över hela golvet. Vi bytte aldrig vatten i småkaren i helgen så vi passade på nu ikväll. Diskusarna fick sig lite nytt vatten med. Lika bra!! Jag tycker de är lite flåsiga men Lennie säger att jag skall sluta oroa mig.... Fasen det kan jag ju inte, det har ju knoppat av några utan att jag förstått varför... Åh, om bara det nya karet kom så man kan ha dem för sig själva.... .

Det var länge sedan jag gick över karen och mätte pH och Kh så jag drog fram testerna. Det kan ju vara bra att ha kollen menar jag. I 450:an så låg kH på 2, pH på 6,8. Tog ett test nu ikväll efter att lysrören hade slocknat igen och det visar samma. Skall se hur det ser ut imorgon bitti. Hade ju varit skönt att veta att pH ligger någorlunda still...
Jupp, jupp, nu är det knoppingtajm...