Ny dag, nya möjligheter!! Känner mig ruskigt pigg trots att jag zoopetade till 01.00 i natt. Har vart uppe sedan 04.57 och plockat med lite tvätt och rafsat runt bland disken.

Lite nattsömn har gjort mig gott... Hela gårdagskvällen gick jag å var en sur förlorare med en liten tårsing i ögat för den kassa placeringen i fototävlingen. Men nu är det som bortblåst. Erkänner att jag kan bli lite manisk med mina fixa idéer ! Denna dagboken skall ju handla om våra fiskar och inte om mitt surgnäll!! Jag skäms!!

Idag skall jag lägga lite tid till att röja i bokhyllorna i sovrummet. Tanken är ju att det skall komma ett 240 denna veckan som skall få bokhyllornas plats. Böcker är överreklamerat säger Lennie. Om man redan har läst dem finns ingen anledning till att de står kvar och dammar vidhåller han. Jag känner mig lite kluven... Älskar ju mina böcker. De har ju gett mig så mycket och bokryggar är riktigt vackert tycker jag. Även omman verkar dum så kan man ju ge ett beläst intryck för dem som besöker vårt "vattenpalats". Igår var vi och tittade på lite rötter till vårt nya akvarium. När vi hadevalt ut två skitsnygga rötter kom jag på att jag inte hade plånboken med mig . Typiskt. Då kommer ju de vara väck när vi kommer nästa gång... Så får man leta efter nya... Men va attan....Vad är då en rot??? Det finns fler!!

Nu skall jag jaga upp minsta barnet och trycka i henne lite frukost och sedan iväg till dagis. Stora tjejen skall va hemma idag för hon är lite hostig så det kommer bli en mamma-dotter-mys-dag ida... Med lite surfande....

Passar på att byta bild nedan med annars går det ju inte att läsa denna dagboken utan att scrolla till vänster å höger...