Först måste jag ju skriva att vi har sorg... en av våra diskusar låg död uppe vid ytan igår. Det var en av våra pidgeon blood red från Kaj. Det var ju självaste fasen oxå!!! Det är ganska många pansarmalar och tetror i akvariet så vi funderar riktigt starkt på att flytta dem till nya 240:an så de får gå själva och äta upp sig. Tre av våra diskusar är riktigt kaxiga och äter bra. De andra är lite småskrajja och har lite svårt att hävda sig i foderkonkurrensen. Våra pansarmalar ser ut som små tunnor så det kan nog vara en god idé att tänka över om de inte skall få gå själva!!

Idag tog vi ett besök på Herkules för att kolla läget. Det var ett bra tag sedan vi var där så det var kul att komma dit! Vi köpte med oss ett röse kolsten hem, två växter av samma sort, rotala wallichi, lite större ciklidpellets till blåcikliderna och två pseudochrenilabrus nicholsihonor. Det har ju visat sig att våra yngel är bara hanar så de behöver lite fruntimmer att stila för!!

Efter Herkules blev jag och barna avsläppta utanför Toys are us... Skulle bara titta lite sa jag men självklart måste man skämma bort sina små prinsessor . Under tiden äkte Lennie för att köpa sanden till ya karet på Biltema... Jupp, det blir blästersand även där! Det har funkat så bra i 450:an så hoppas det blir bra även i 240:an!

Våra dorsiger har lekt och fläktar vad som ser ut att vara en hög med ägg mitt inne i sessilifloran. Vi funderar lite starkt på att dra upp ynglen i 45:an i köket... Karet som vi egentligen skulle slakta..... För att få plats med fågelburen....

Bolivianerna som går med diskusarna funderar vi också på om vi skall göra oss av med men vi kan inte bestämma oss... De är grymt vackra men det verkar som vi har fyra hanar och en förskrämd hona som inte vågar visa sig. De är så himla tuffa sinsemellan så de stör diskusarna och fiskar som stör diskusarna... sånna ar vi inte plats för!!

Jaja... Nu skall jag slänga ihopa lite lördagsmys till familjen och sedan skall jag göra som jag lovat Lennie... Jag skall skita i zoopet ikväll... Får väl förmodligen smyga upp när han somnat... En kväll utan zoopet.... det är ju som att inte få andas!?!

Ha en go helg alla!!