Ja... hela dagen har handlat om fisk! Njae, lite tvätt, lite frukost och lite småputtrande oxå...

Dagen började framför zoopet som så många andra lediga dagar ... Fortsatte med att fota å filma lite slöjisar... försökte ladda upp till goldmedlemmarnas filarkiv men näpps, det gick inte så bra... Drog på lite kläder för att bege mig till Stenungsund till goevännen Marie!! Som alltid blir man gott välkomnad dels av kramarna men även av hennes goa voffsingar Lasse och Isor. Kollade in ALLA hennes akvarier.... Visst vi har en del men hennes är större å hon har andra firrar än oss. Åh, vad härligt att kolla på malawi!! Är lite sugen på det juh. Var ju tvungen att ta mig en titt på kubikskaret innan det byter adress med!! Ett sånt vore drömmen om man nånsin får ett hus.... Då skulle jag nog vilja ha ett kubikskar inbyggt i väggen nånstans!!

Morellen kom strax efter oss å det var kul att kolla in hennes mage som hon påstår är så i vägen. Halle gosingen vicken liten kula. Hon har ju bara två veckor kvar ! Så såg jag ut i nionde veckan sist å det finns det bildbevis på!! Kände mig allt lite avundsjuk för det är så mysigt att vara två!! Å bebistiden med alla goa bebisdofter som man kan gå å snusa på... Åhhh....myyys !!!!!

När vi var klara hos Marie pep vi hemåt. Pappa hade maten färdig, köttbullar med mos och lingon. Gott med lite antipåskmat!! Under tiden ringde telefonen. Det var ett samtal om ancistrusyngel. Så jag rafsade ihop de största två ynglen och puttade ned i en påse. Medans jag gick ned till torget för att möta alcar och sälja ancistrus så stannade Lennie hemma och bytte vatten i blåciklidskaret och tro p rackan men fick han inte upp alla botiorna ändå till magicfingers. Vips tog jag kontakt med honom för att höra om jag kunde dumpa dem där. Jodå det gick bra så jag svischade mig ditåt och drällde kvar en liten stund för att kolla läget med hans akvarier. Alla tidigare fiskar som flyttat dit verkade må prima. Med mig hem fick jag ett groluxrör, nån tjusig najas och en herrans massa andmat med nån flytväxt i. Nu ska här skylas diskus.

Diskusarna står mest och trycker i växterna vid ena hörnet och det är lite tråkigt, kanske mest för dem. Vi har fått för oss att ljuset är för starkt för dem för på kvällen när ena rampen slocknar äger de banne mig akvariet. Därför skall vi försöka se till så de gör det hela dagen!!

Diskusarna i köket växer på sig och tigger som attan. Nedrans vad söta de är. En av dem har utsett sig till kung och han ensam ser till att maten räcker till honom! Nåde den diskus som kommer i närheten!! Bra för lille Rocky att få gå med dessa för han struntar i kungens attacker och äter gladeligen. Han ser ut som en svart liten ärta av all maten han trycker i sig ! Med skalarfenor då !

Hele kvällen har jag sedan suttit framför zoopet och kollat läget... Ja, vad vore livet utan zoopet?? Klam, klam å njut av påskens sista goa dag!!