Jaha, så var påsken här då!! Har jag plockat nåt påskris till alla fjädrar och annat pynt som tjejerna gjort på dagis och fritids då?? Nä, jag är ett riktigt världskrig till mor !

Idag var jag ensam på jobbet igen och fixade iordning lite granna. Gu så gott att bara gå å småfisa för sig själv! Med stereon på nästan högsta volym !

Gick upp före tuppen idag för att hålla Lennie sällskap och sedan satte jag igång att skölja sand till 75:an. Hade en gammal hink med den gamla sanden på balkongen som fick duga. Nu måste paletterna och munruvarna ner i ett större akvarium innan de jagar livet av varandra. Ett par av paletterna har alla gånger lekt i grottan i 45:an så de gör livet surt för de andra. Undrar om inte de skall få gå kvar i 45:an sen??? I alla fulla fall så luktade sanden fyyy f***-n. Gammal sumpgas som luktar gammalt avlopp, nä den var inte lätt att städa. En å en halvtimme senare låg sanden i akvariet och en aquaball-pump satt i. Tuffade på med lite denitrol och hoppas att fiskarna skall kunna flytta in i morron (läs idag ). Skall klämma ur ett gammalt filter däri med så jag vet att det finns en sportslig tjalle för fiskarna att överleva.

Diskusarna i köket är så himla tuffa. De är helt annorlunda än de i 450:an där de är lite mer försiktiga. I köket står de nästan och tigger mat när man kommer till rutan eller går förbi. De röda, superred, färgar verkligen vackrare och vackrare. På lördag har vi haft dem en hel vecka!! Åjjj så skåjj!!

I 450:an gjorde vi ett vattenbyte nu ikväll. Vi byter ju lite oftare där så nu tyckte vi det var dags att hålla vattnet och algerna i schack. Dorsigerna har fortfarande rom på baksidan av roten. Jag var lite inne på att sätta en nattlampa till dem så de kan hålla kollen på eventuella angripare som kommer på natten. Men nä... vart skall jag dra upp de ynglen? Nu har vi inga akvarier kvar. Klart... man skulle ju kunna ta 45:an till dem imorrn??

Ikväll har det vart en riktigt kul kväll på zoopet!! Massa aktivitet i de trådarna jag gilllar och Hasse har vart inne och önskat glad påsk med. DET var ju riktigt kul!! Nä nu är det dags att knoppa om det skall bli nåt påskris imorrn. A-mannen snarkar sedan länge, trött på att glo på min ryggtavla...