Ännu en underbar söndag med strålande, gnistrande vinterväder! Om än lite kallt! Idag har nån vart å tryckt ned en keps i fel storlek på mitt huvud, tror till och med det är lite betong i en klump i bakhuvudet . Hade grannarna hemma igår kväll för lite gemensamt smakväm framför melodifestivalen. Lite vin blev det å lite kackel!! Tror jag ramlade isäng typ vid klockan ett i natt. Å straffet kommer alltid lika obarmhärtigt dan efter!! 7.30 imorse kommer treåringen in i sängkammaren och skall leka affär... och vill att man skall växla en leksakstjuga . Ja, det är härligt med barn!! Har man gjort sig en betongkeps så har man då är det bara att se till att den lossnar!!

Rafsade fram lite frukost, eller rättare sagt, det fick pappa göra. Kaffe, kaffe, kaffe!!!! Gick å påtade lite med akvarierna, matade Rocky, som är hmmm, tre veckor idag eller nåt?!? (Måste tillbaka i dagboken och kolla lite sen...) Han växer på sig jättefint och ser ut att må prima! Än så länge vräker han i sig artemia med god aptit. Har provat att ge honom lite baby-torrfoder men det ratar han. Om det inte rör sig vill han inte ha. Han börjar se ut som en miniskalar nu och jag antar att han kan byta upp sig en storlek i akvarium om nån vecka eller två. Frågan är bara vart han skall ta vägen?? Det får ge sig då... det finns ju några akvarier att välja på .

I det sexkantiga akvariet har jag idag hittat tre små endlersyngel. Ahhh, vad rackans roligt! Då är det akvariet okej med antar jag!! Är fortfarande så himlans nöjd med den coola roten och det häftiga växterna däri. Tycker det är så rackans snyggt!! Skönt att bara ha endlers däri som inte kommer göra nån större skada på växtligheten och som bara pryder liksom!

Gullan två håller på att bli en pippi två. Ja, den lilla bruna slöjisen vi köpte håller på att byter färg. Den fina bruna, kopparliknande slöjisen blir mer och mer röd för varje dag. Det blir inte den där skrikröda färgen utan en mer dämpad glänsande orange färg. Ancistrusynglena i det karet måste snart upp. Räknade in de säljstora till 12 stycken i morse vilket måste betyda att det finns tolv till inne i djungeln nånstans. Denna veckan hinner jag inte håva upp dem och nästa helg skall jag ju till Stockholm så det får bli ett senare projekt... Kanske skulle sätta ut en annons på zoopet?? Fast det är ju ingen idé innan jag vet att jag har tid att håva upp dem...

Nä, nu får jag ta tag i denna underbara dagen och göra nåt bra av den. En underbar vecka på jobbet hägrar så jag måste förvalta denna dan så den blir en dag att minnas!!