Åh vad skönt att äntligen få pallra sig iväg till jobbet igen efter en alldeles för lång ledighet! Tre veckor kan banne mej räcka ! Helst av allt hade jag velat vara hemma och kanske dra lite alger på rutorna, shoppa lite växter till akvarierna och se hur vackert det blivit i akvarierna.

Våra riotetror börjar bli mer och mer ostimmiga men det gör inget så länge de simmar i grupper om tre i alla fall. Jag njuter av lugnet i akvariet och mår jättebra när jag ser skalarerna skrida fram i sitt egna stim. Det var ju så här jag ville ha det från början. Tur att Lennie ville det med nu!! (Lite tjat och småpikar brukar ta så småningom... )

Dorsigerna som fick flytta till 450:an har också börjat visa sig mer. Åh, vad jag tycker akvariet känns trevligt! Till och med clownplecona från Jönköping syns till. Äntligen slipper de bajsa ner och knapra upp växterna hos kolglödstetrorna.

Nästa projekt nu blir att försöka hitta fler pygmépansarmalar till kolglödstetreakvariet. Från början var de 6 men när vi härjade runt efter plecona nu så hittade vi bara fyra. De hade ju ynglat av sig innan så vart rackans har de tagit vägen? Dött!! Hoppas att de sätter igång och leker igen för det hade ju varit kul!! Att hitta nya lär inte bli det lättaste för de är ganska ovanliga.

Nä, nu får det vara bra för idag, skall upp tidigt imorgon igen! Sedan är det bara tre mornar kvar att gå upp, sedan är det ZOOPETTRÄFF!! Å det skall bli så himla kul, inte minst med barnvakt en hel helg. Det har vi inte haft sedan vi var i Danmark med zoopet så det kan sannerligen behövas! Vad vore livet utan zoopet egentligen???