Åhej åhå, det var länge sedan jag var så här riktigt urdålig! Kände att jag var lite risig i söndags och trodde att det kunde bero på lördagsglöggen men senare fram på kvällen när kroppen började få rejäl feberfrossa förstod jag att det inte hade något med glögg alls att göra. Minsta tösen var hemma från dagis förra veckan med nån slags kikhosteliknande sjuka med hög feber, äldsta tösen gick hem från skolan i fredags med hög feber så varför skall man klara sig varenda gång? Idag är första dagen jag överhuvudtaget är uppe å hoppar och det är på darriga ben må jag intyga! Huvudet bultar, febern sliter och öronen värker... Riktigt genomförkyld!

Egentligen skulle jag varit ute å köpt fyra saker till till flickornas kalender men det får vänta... Visserligen är det den 1:e december imorrn men om man har skaffat 20 av 24 saker så kan man ändå klappa sig på axeln och fixa med det senare.

Kikade in hos kolglöden för nån timme sen å banne mig, två nya yngel igen!! Åh så kul!!!

Nu har vi i alla fall bestämt oss 300% att vi skall flytta över kardinaltetrorna, pansarmalarna, dorsigerna och skalarerna till 450-liters-karet! Nu får det vara nog med arga fiskar i det stora akvariet. Tanken var ju att vi skulle ha det stora akvariet som ett vackert blickfång med något vackert att vila ögonen på och just nu är det så himla jobbigt att inte kunna slappna av när man tittar på det. Blåciklidshanen och myrnaehanen strider ideligen och det är så jobbigt!

Glöggkvällen efter auktionen i lördags blev himla trevlig! Vi upplät alla våra akvarier som påshotell. Vi satt och tjötade rätt bra om både det ena och det andra och tiden gick himla fort! Tack alla vännerna för att ni kom! Himla trevligt!!

Bah... nu är det ryggläge igen.....