Denna min sista vecka av semester verkar bli bara skräp... I måndags var det akvarievatten på golvet efter pumpen som fått baksug... Tog hela dagen i anspråk. Igår till frukost plockade jag fram müsli och skulle servera... å den rörde på sig!!! VAD?!? Mjölbaggar!!! Näe... Fram med soppåsen och slängde müslin, kollade igenom skafferiet och det fanns mängder av dem!!! Skit oxå!!! Som gammal Tupperware-försäljare måste jag säga att jag skött mina speceriburkar riktigt illa! Mannen har fler än en gång klagat högljutt över att det stått så många skafferiburkar i fel skåp och menat på att de skulle vara fulla av specerier istället... Ja, ja... han kunde fyllt på dem själva men för att komma åt dem måste han pajja min ordning i burkskåpet och det vet han att han får skit för !

I vilket fall som helst, ringde "smådjursakuten", Anticimex som sa att det skulle räcka om jag skurade ordentligt och eftertorkade med klorin. Sagt å gjort! Satte igång projekt städa skafferiet direkt efter frukosten som intogs i vardagsrummet då köksbordet snabbt blev belamrat av burkar å annat som bott i skafferiet. Det tog mig banne mig hela dagen!!! Var väl färdig vid halvfyra på eftermiddagen. Å doftade det banne mig simhall ÖVERALLT!! Täckte noga över alla akvarier och vädrade för det vilda!! Det var inte riktigt så jag hade tänkt mig min sista tisdag i "frihet"!

Idag var jag och min syster och fixade med de sista papprena efter pappas bortgång. Känns konstigt... Nu är det fyra månader sedan han gick bort men jag har fortfarande inte förstått att han inte finns. De stunder det sjunker in så känns det som jag skall rasa ihop fullständigt.... Idag blev det en sån dag.... Var oxå på en husvisning. Huset var billigt och det förstod jag när jag kom dit. Riktigt rivningsobjekt med fuktskador och STORT renoveringsbehov. Alltid kul att ha sett det lajv så man vet att man inte missade något!

Imorgon bitti skall jag till tandläkarn och dra ut en visdomstand.... Det absolut värsta jag vet!!! Tandläkarn alltså!!! Tog första tiden så det finns en chans att jag försover mig! Fast det gör jag nog inte. Vet att jag kommer däcka av fullständigt sen.... Men kanske... gör jag inte det imorrn??? Hade vart bra om jag höll mig pigg för man vet ju aldrig vad som händer imorrn?? Detta verkar vara händelsernas vecka för sommarn!!