Sitter och tittar lite på hur min viktminskningskurva ser ut. Ganska intressant på min ära. Under de första 65 dagarna lyckades jag genom flitig träning och rätt kost jaga bort i runda tal 10kg! Under de därefter följande 65 dagarna har jag "bara" lyckats bli av med ytterligare 4kg!

Nu finns det massa förklaringar och orsaker till detta, men, helt klart är att det nu gå långsamt. V ä l d i g t långsamt!

En anledning till den långsammare viktminskningstakten är att det nu också byggs på allt mer muskler. Muskler väger mer än "fett" med samma volym vilket gör att man inte bara kan stirra sig blind på vågens siffror.

Om jag däremot ser hur mycket mer jag orkar så är det en himla skillnad på då och nu. Jag har blivit mycket starkare samtidigt som uthålligheten ökat enormt! Att jag sedan går ned i byxstorlek indikerar iofs att det händer saker

Hustrun tycker som sagt " att det räcker nu" men se det tycker inte jag. Jag kommer att fortsätta fram till jul med ökad intensitet och fler träningstillfällen.

Istället för 3 - 4 gånger i veckan har jag för avsikt att öka på till 4 - 5 gånger. Minst! Än slå länge är det "bara" konditionsträning till 85-90% varje pass. Ett pass som kan se ut så här:

10Min Roddmaskin (2km)
13Min Löpband (2,5km)
15Min Cross-trainer (2.5km)
10Min Stegmaskin backe (1km)

Därefter fria vikter (hantlar - skivstång) i cirka 10-15 minuter.

Ibland avslutar jag passet med 5min Löpband i "stresstempo"! Se där hur ett helt vanligt träningspass kan vara för en motionär modell äldre!

Mår jag bra då? Jadå! Som faen! Det enda problemet jag har nu är att hitta kost som matchar kroppens behov av näringstillförsel. Tycker jag äter jämt numera men är i alla fall ständigt hungrig!

Anabola nästa?