- Vi vaknade i morse av ett himla liv! Två hundar som slogs i lägenheten! Det blev till att rusa upp och sära på slagskämparna. Våra tikar hade råkat i bråk! Det händer ibland men inte ofta. Utlösande för ett sådant bråk kan vara kamp om ett hundben som övergår till en strid, men, det händer inte ofta!

Med andra ord är dessa tikar normalt sätt bästa kompisar.

Nåväl! Vad var det då som utlöste bråket denna gång! Oss veterligen har de aldrig någonsin hamnat i bråk då övriga familjen sovit!

När vi särat på bråkstakarna kastade vi en blick ned i valplådan, och, det saknades en valp!! Vad i hela friden? Men innan vi han hetsa upp oss allt för mycket kom det en liten valp staplande över golvet. Den hade tydligen tagit sig ur valplådan!! och börjat undersöka världen utanför. Mamma tik ville säkerligen skydda valpen och därför uppstod bråket.

Valpen tycktes helt ovetande om vilken uppståndelse den skapat och vaggade förtjust vidare på sin upptäcktsresa i rummet!

Det var bara till att fängsla rymlingen där han hörde hemma och lugnet var därmed återställt. Dock ger denna episod en fingervisning om vad vi har framför oss inom kort. Men roligt skall det bli minsann!


För övrigt sitter jag med värsta beslutsångesten just nu. Vad skall jag göra först:
  1. Slänga på dubbdäck på bilen (det blåser,regnar,snöar om vart annat)
  2. Inreda färdigt 375-litersburken
  3. Skriva omdömen för alla elever i idrotten inför utvecklingssamtal!
  4. Bygga grottor, av frigolit, måla och lacka!
  5. Starta upp ett nytt mindre akvarium för kommande lekfiskar!
  6. Börja läsa en ny bok och skjuta allt annat på framtiden!
..hm...


- Vi höres!