"Den 42-årige mannen sprang in och ut ur porten på Alléstigen med blodet rinnandes från huvudet. Det visade sig att hans 43-åriga sambo hade slagit honom blodig med en stekpanna.

Kvinnan greps av polis och är misstänkt för grov misshandel. Det var vid tjugo i elva på fredagskvällen som en privatperson hade fått syn på den blödande mannen. Polis kallades till platsen som kunde konstatera att mannen blivit misshandlad av sin sambo. Han fick föras med ambulans till sjukhuset.

Kvinnan erkände för polisen att hon slagit sin sambo med en stekpanna i huvudet. Polisen grep kvinnan som misstänkt för grov misshandel. Hon togs med till polisstationen för tillnyktring och ska senare förhöras. Polisen tog stekpannan i beslag."

..ur dagens Västmanlands Läns Tidning!

"Det gick bättre i Ryssland!
Han kände sig ensam och övergiven i det ogästvänliga Sverige. Men försöken att få kontakt med kvinnor misslyckades å det grövsta - i går åtalades tunnelmannen, misstänkt för sexuellt ofredande.

Under sex dagar i september hann den 27-årige studenten från Nigeria att ge sig på elva kvinnor. Enligt flera av dem gick han handgripligen till väga genom att ta på kvinnornas rumpor och bröst samtidigt som han gav dem komplimanger. Några gånger ska han ha smekt sig själv över skrevet.

27-åringen säger sig inte förstå att han skulle kunna ha gjort något brottsligt. När han studerade i Ryssland gick hans kontaktförsök med kvinnor hem. När de svenska kvinnorna inte nappat har han känt sig "kulturellt förvirrad"."

..ur dagens Västmanlands Läns Tidning!

Verkligheten överträffar dikten - typ!